Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/01/2021

    Otrzymałem dzisiaj, opakowanie, jak zawsze, złe, ale jak produkty widzą w pudełkach mniej gorsze. Jednak pudełko przybyło dobrze ugniatane. Produkt jest dobry, działa dobrze. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Produkt dotarł późno Plus pozornie idealny produkt Teraz użyj go do testów Daje ostateczne poparcie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Nieźle to robi!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Produkt dotarł w moje ręce bez żadnych problemów. Nie wiem, czy jego odczyty są stabilne, ale są małe i łatwe w użyciu. Zasilany dwoma bateriami AAA.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Bardzo dobre, szybkie i dokładne czytanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    πολύ καλό!! ήρθε γρήγορα.ευχαριστω πολύ Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Dziękuję ten produkt jest świetny naprawdę polecam teraz z tej pandemii naprawdę potrzebujesz jednego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    Easy-2-use - użył go kilka razy jako pierwszej pomocy @waterrescue - aby udowodnić, że to dobry pomysł, aby go mieć!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Idealnie zgodne z oczekiwaniami. Czasami to nie działa, ale musisz tylko zmienić pozycję palca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Wykonano już kilka testów i produkt działa doskonale. Szczęśliwi z zakupu. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 215
    • Ft5 420
    • Ft3 914
    • Ft3 914
    • Ft15 905
    • Ft15 242
    • Ft2 407
    • Ft8 433
    • Ft6 023
    • Ft8 282