Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(532)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(532)
    • 5 Star(479)
    • 4 Star(38)
    • 3 Star(14)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/01/2021

    Urządzenie działa, pokazuje prawidłową wartość, w porównaniu z drugim testowanym, jedyny minus nie jest skok, że z jednej strony jest dobry z drugiej nie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2021

    Dotarł w mniej niż miesiąc, doskonały produkt i wysokiej jakości, bardzo dobrze zapakowany, nie miał problemów podczas wysyłki. Bardzo zadowolony z produktu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Co za świetne narzędzie do apteczki. Pomiary Tętno lub Prbpm i SPO2. Ma ładny obrazowy wyświetlacz, który jest biciem twojego serca. W sumie bardzo proszę, bo kupiłem dwa. Jeden dla domu i dla moich rodziców.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Shipped quite fast. It arrived safe and sound, works well. Easy to use and provides measurements fast. I validated it against other product and shows about the same. Only thing I couldn't set up was the backlight intensity. It even has small lanyard.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    пульсоксиметр отличный, работает от 2 батареек, в комплекте не было, показатели точные, отклик быстрый. спасибо

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Gyorsan kiszállították. Pro: - működik - összevetve másik mérőkkel, pontos Kontra: - sokkal kisebb kijelző, mint a marketing anyagban - nem riaszt csipogással (talán mert kispórolták belőle)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Monitor pracy serca z oksometrem działa prawidłowo. Porównałam odczyty z moim lekarzem i były idealne. Artykuł należy do każdej apteczki. Każę jeszcze dwóm rozdać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Przesyłka była trochę ciężka, ale wygląda na to, że wszystko działa. Pomiary wydają się dokładne. Opis tego produktu odpowiada.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Przybycie zajęło 34 dni, nienamierzalny numer, a potem został złamany. Zła obsługa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    - Dokładne pomiary dla PR i SPO2 (małe odchylenie około 1% według opisu) - Ekran nie jest OLED, ale TFT - Jakość budowy jest bardzo dobra dla jego ceny - Jest zasilany 2× AAA baterie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19 747
    • Ft7 756
    • Ft4 935
    • Ft5 286
    • Ft10 074
    • Ft9 167
    • Ft12 340
    • Ft3 967
    • Ft7 020
    • Ft4 806
    • Ft4 935
    • Ft4 229
    • Ft8 461
    • Ft11 634
    • Ft20 099
    • Ft37 220
    • Ft4 229
    • Ft13 127