Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/03/2021

    Bardzo małe i łatwe do zainstalowania na quadach. Musisz nacisnąć przycisk, aby wyłączyć lipo. To dodatkowy krok, ale w końcu nic wielkiego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Po niezbyt delikatnym lądowaniu znalazca działał, ale stracił prawie całą swoją zdolność akustyczną. Byłem zmuszony kupić nowe znaleziska, które idealnie zastępuje oryginał zamontowany w Eksploratorze Flywoo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Przyszło szybciej niż się spodziewałem. Wszystko wygląda świetnie. Zainstalowałem inny pager na moim dronie, czekając na jego przybycie, więc nie będę go testował w najbliższym czasie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Finder jest samozasilany w dobrej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Bardzo schludny znaleziony model, niezawodny i lekki. Proste w użyciu i dopasowane, albo linki kablowe lub wysokiej jakości taśma silikonowa dobrze mi się sprawdza. Brzęczyk jest głośny, słyszany łatwo, ale nie tak głośny jak inne, ale są bardziej masywne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Przybył bardzo szybko i działa dobrze. Przewody są ocynkowane i przylutowanie ich do FC nie jest problemem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Bardzo dobry brzęczyk z lipo, a nawet bardziej import - bardzo lekki. Używam go do budowy mojego światła jak 4 calowe LR.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Tak dobrze, że kupiłem kolejny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Dobry dzwonek jako zamiennik Drona Flywoo LR.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    ging schnell kaputt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 439
    • Ft5 086
    • Ft10 427
    • Ft3 502
    • Ft4 422
    • Ft1 340
    • Ft1 087
    • Ft3 281
    • Ft1 495
    • Ft2 551