Opinie klientów

4.92 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(50)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(50)
    • 5 Star(48)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/06/2021

    Produkt najwyższej jakości, wart każdego centa. Projekcja 100 cali około 2,60-2,70 m. Ten projektor i ekran o wysokim kontraście wyglądają rewelacyjnie. Polecam w 100% i wkrótce będzie miał film pokazujący produkt.

    Komentarze (17)
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    wow I am really surprised on the quality. The projector is very bright even with my overhead lights on. The picture is sharp and crisp. I do not used the built in android because I want to do sandbox before I out this on my network or reflash with just android if possible. I have used it for 6 hours already and it's perfect for my new bedroom TV. I was impressed with the sound quality for such a small projector. At this price point I would buy another one for the Living room. my camera is not the best and doesn't show the true colors. I did not have to adjust any colors. Out of the box it came out perfect. Super happy with my purchase and it arrived in 4 days from CZ warehouse using Europe Priority Mail.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Projektor jest zgodny z oczekiwaniami. Bardzo cichy, jasny i ostry. Problemem jest to, że MiTv jest w języku chińskim i nie można go skonfigurować. Ustawienia są łatwo zmienione na angielski. Jako rozwiązanie, zainstalowałem ATV pro i zostawiłem go domyślnie. Aby grać w streaming (Netflix...) używam Miboxa. Oglądać telewizję, kanały Tdt i inne mądre gry, Newplay, telegram...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    Bardzo dobry projektor z bardzo dobrym obrazem i dobrym dźwiękiem 👍 wystarczy na małe kino w domu 🙃 100% Zalecany zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Norm, tylko na ścianie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2020

    Idealne i szybkie skupienie. Najlepsze projektory na pewno. Rozsądne lumeny w dzień i w nocy. Dobra rozdzielczość HD 1080 i więcej. Bajeczny dźwięk. Fan ciszy. Bardzo przenośny, bez wad.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2020

    Działa do perfekcji jest bardzo dobry projektor potwierdzam dla tych, którzy mają wątpliwości, że jeśli masz 3d nie rozumiem, ponieważ mówią nie w wielu stronach internetowych....it Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2020

    Idealny wielki projektor Szybka dostawa 3 tygodnie i w domu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2020

    Cześć, Wspaniały obraz i bardzo dobry dźwięk. Tak dobry obraz, nawet jeśli masz światło w pokoju. Naprawdę nie hałaśliwy w porównaniu z innym projektorem, który słyszałem wcześniej. Ale chińskie urządzenie... Potrzeba znalezienia kabla zasilającego (na szczęście łatwego do znalezienia w Europie) i znaleźć sposób na przejście na angielski interfejs. Potem...... Genialnie. Od wielu tygodni szukałem „poprawnego" projektora niezbyt drogiego. Zaufaj mi, śmiało. Dostałem go w Belgii w ciągu 7 dni Pozdrawiam, J-P

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2020

    Doskonały projektor próżniowy w swoim przedziale cenowym, Media Player smb Miracast Airplay dlna!!! Piękny jasny obraz dokładny i ostry, z pięknymi kolorami, brak kontrastu dla scen nocnych, które można poprawić za pomocą ekranu technicznego przy wzroście 0,8 / 0.6.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft32 558
    • Ft44 425
    • Ft48 686
    • Ft39 252
    • Ft943 342
    • Ft43 513
    • Ft58 728
    • Ft304 305
    • Ft22 211
    • Ft170 712
    • Ft67 613
    • Ft69 287
    • Ft103 765
    • Ft14 725
    • Ft87 698
    • Ft106 777
    • Ft65 605
    • Ft7 361