Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/06/2021

    Świetny sprzęt, mogę to opisać po angielsku. Wiele funkcji i treści jest w języku chińskim. Zmiana lokalizacji jest tylko dla Chin. Jest cicho. Dźwięk jest bardzo dobry. Ustawienie jest trochę trudne dla chińskiego języka dla mnie. Jeśli jest tam angielska wyrzutnia, proszę dać mi znać. Android 6 jest stary, ale ładnie płynie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Zamówiono 3 listopada 2021 roku. 5 listopada 2021 z magazynu do Svk. To chińska wersja, musisz kupić wtyczkę eu. Nie ma opcji 3D, przynajmniej nie znalazłem go w projektorze. Używam xiaomi mi tv box s połączony przez hdmi. Świetna jakość obrazu, bardzo zadowolony z projektora. W ogóle nie jest hałaśliwy. Adapter się po pewnym czasie rozgrzał, ale do tej pory działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Produkt zgodny z opisem. Wysokiej jakości obraz i dźwięk. W pełni zadowolony z tego zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    W czasie dostawy i bardzo dobre Pekin zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2020

    Produkt zgodny z naszymi oczekiwaniami. Jedynym minusem jest to, że jest on wymieniony w opisie, jest to język. Jest naprawdę tylko chiński i „trochę" angielski. Aktualizacja dla francuskiego (m.in.) byłaby mile widziana! Obraz jest bardzo czysty, dźwięk jest wielką niespodzianką, a jakość produkcji nie musi się wstydzić konkurencji. Musisz być w niemal całkowitej ciemności, aby w pełni się nią cieszyć

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2020

    Wielka jakość jestem bardzo szczęśliwy jedyny problem jest wiele rzeczy w języku chińskim, ale opcje jest w języku angielskim nie złe, jeśli w przyszłości aktualizacja do wszystkich angielski polecam

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2020

    Cena/wydajność urządzenia. Jeśli jest tak w ciągu dnia i bez zasłon, wieczór jest wspaniały

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Bardzo dobry projektor o bardzo dobrej jasności i równie dobrej rozdzielczości. Doskonały dźwięk i ogólnie bardzo dobra jakość! Szybka wysyłka z bardzo dobrym opakowaniem. Dziękuję bardzo banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Nie zajęło 48 godzin, żeby dotrzeć z Hiszpanii. Projektor jest cudowny, zarówno w obrazie jak i dźwięku i używam go od kilku tygodni; zamówiłem chińską wersję, ponieważ ma 3D i idzie świetnie, europejski myślę, że nie przynosi. Wszystko jest po chińsku i niektóre rzeczy można umieścić w języku angielskim (na Youtube jest samouczek do założenia go). W moim przypadku wyraziłem się jasno i nie miałem żadnych przykrych niespodzianek, ale trzeba to wziąć pod uwagę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Łatwy w użyciu, piękny obraz na 100 calowym ekranie, łatwy do umieszczenia menu w języku angielskim... Dobra bateria (ponad półtorej godziny) i 3D całkiem przekonująca... Bardzo zadowolony z tego małego koczownika!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft173 612
    • Ft32 754
    • Ft628 617
    • Ft2 290
    • Ft327 574
    • Ft294 816
    • Ft50 771
    • Ft21 617
    • Ft3 928
    • Ft7 531
    • Ft98 270
    • Ft51 099
    • Ft19 651
    • Ft39 306
    • Ft32 754
    • Ft291 540
    • Ft31 117
    • Ft4 537