Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/06/2021

    Bardzo dobry produkt z dobrą jasnością i ostrością, działał bez zarzutu, prawie cicho. Polecam to.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Bardzo miła i szybka wysyłka dla tak dużego pakietu. Nadal z chińską wtyczką, ale ma pudełko z terminalami drutu i kabel można łatwo zastąpić dłuższym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    Doskonała jakość ekranu i konstrukcja, prawie wszystko w lidze i czuje się po zamontowaniu... Tylko pieprzyk, który zasila z lewej strony. Zamontowany w locie na niedobór czasu jak widać na zdjęciu i obraz jest w środku dnia, w nocy robi bardzo dobry wzrok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Produkt dotarł za kilka dni. Działa dokładnie, cicho i idealnie. Zdalne sterowanie też jest super.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Doskonała szybka dostawa dobrej jakości, nie do pobicia cena. Łatwe do naprawienia. Uwertura za 35 sekund. Zdalne sterowanie działa idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Dobry produkt, angielski wtyczka, łatwy do zmiany. Wyślij szybko i schludnie. Łatwy w montażu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Dostawa była szybka i dobrze kondycjonowana, ale nie testowana

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    Idealnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    doskonały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Doskonałe, bez oczywistych uszkodzeń, łatwe do zainstalowania, z kołkami do montażu na ścianie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 513
    • Ft49 055
    • Ft35 038
    • Ft22 933
    • Ft7 706
    • Ft38 192
    • Ft121 049
    • Ft23 252
    • Ft7 961
    • Ft11 783
    • Ft44 914
    • Ft7 005
    • Ft5 412
    • Ft23 889
    • Ft8 757
    • Ft19 110
    • Ft11 911
    • Ft3 628