Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(33)
    • 5 Gwiazda(25)
    • 4 Gwiazda(4)
    • 3 Gwiazda(1)
    • 2 Gwiazda(3)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/09/2021

    nice nice good delivery time picture quality is great.with the fengmi 100” at daylight better only problem I have is with the Sonos arc… who can help me?

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2022

    Produkt jest wadliwy, problem optyczny na górze obrazu, który jest rozmyty pomimo regulacji ostrości, czeka na rozwiązanie w obsłudze klienta, który nie bierze mnie poważnie. Jestem teraz bardzo rozczarowany

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2023

    Dokonałem zakupu w dniu 22/12 i otrzymałem go w ciągu 15 dni!!! Zostałem opodatkowany w urzędzie celnym RJ, zapłaciłem, a Bangood zwrócił mi 100% opłaty. Jestem bardzo zadowolona z zakupu!!! Prawdziwe kino domowe!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2022

    bardzo szczęśliwy jakaś zła niespodzianka, że europejskie gniazdo zasilania nie jest zapewnione i nie ma baterii do pilota, ale uruchamiając film, który jest piękny, tak doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2023

    Jestem mile zaskoczona!!! Śledzenie dostawy w czasie rzeczywistym, pakowanie niklu i co powiedzieć o projekcie. Kilka minut regulacji, a następnie zabawy, po prostu sublime z ekranem feng

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Przyleciał w 14 dni z Chin. Wszystko jest idealne. Rekomendowane

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Świetny obraz. MEMC w trybie średnim czyni cuda. Świetny produkt. Dźwięk jest również doskonały.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2022

    Produkt przybył przed upływem terminu, opodatkowano mnie, ale zwrócono ubezpieczenie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Obrazy są świetne i dźwięk jest identyczny, ale pilot jest bardzo zły. Opcje konfiguracyjne są również bardzo słabe.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2023

    Doskonały projektor

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$139.99
    • US$99.99
    • US$135.99
    • US$74.99
    • US$309.99
    • US$239.99
    • US$535.99
    • US$26.99
    • US$129.99
    • US$249.99