Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(307)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(307)
    • 5 Star(265)
    • 4 Star(40)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/08/2020

    Chociaż jest to starszy model, to nadal jest całkiem funkcjonalny i bardzo przydatny. Nie testowałem tego do tej pory, bo to prezent urodzinowy, ale zrobię to, kiedy będę mógł to zrobić. Dostarczone raczej szybko niż zwykle, choć było opóźnienie (3-7 dni). Małe i wygodne opakowanie, tylko zewnętrzne opakowanie prywatności, brak dużych ilości kartonu/papier/bąbelków (dziękuję Panie). Muszę powiedzieć, że jestem całkiem zadowolony zarówno z porządku (Banggood) jak i produktu (Zeblaze Neo).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2020

    Naprawdę atrakcyjny zegarek. Oprogramowanie/app nie jest najlepsze, ale jest bardzo dobre dla punktu cenowego. Ładna twarz zegarka i bardzo dobrej jakości pasek. Bardzo reaguje, gdy przekręcasz nadgarstek, aby sprawdzić czas.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2019

    Great smartwatch. Pros: 1. Very good build quality. 2. Excellent screen. 3. Absolute value for money with coupon. 4. Good connectivity. Cons: You will become addicted to it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2019

    It's a nice smartwatch with good features but should incorporate more. Generally speaking the watch operates well but I would also expect more watchfaces and some with analog display..You can not download more.. The leather band has not many options to tight it as much as you want to your wrist so I would prefer a silicon band.. For 35€ is OK, but not worth to pay more..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2020

    Doskonały smartwatch jak opisano. Mam go tylko 2 dni i jestem bardzo szczęśliwy. Bardzo dobra synchronizacja z moim telefonem. Mam wiele powiadomień poza wagą yahoo i Vitter.Lightl.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2019

    For the price, this smartwatch is worth every penny. Beautiful elegant and with good features. It lacked media management and also specific exercise options such as walking, climbing, swimming, etc. Overall is a great smartwatch.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2019

    Ürün tahminimden hızlı geldi ve oldukça güzel bir saat. Açıkçası bı rakamlara alınan saatlerden pek umutlu değildim ama bu fazlasıyla şaşırttı beni.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2019

    Pros : It is a beautiful good quality smart and the reason of course I chose it, although it has no EPG because I do not consider it so important. Cons: It is significantly behind others, it does not cover viber, but it is also SOCIAL when calling; it does not appear the number, the contact with the name. I would not recommend it to anyone who is demanding but to a who wants it primarily as a watch and to exercise it in sports.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2019

    El paquete llegó dentro del tiempo prometido y en perfecto estado y bien embalado. El material es de muy buena calidad y precio muy accesible. Agradezco la atención y amabilidad del vendedor en todo el proceso de compra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2019

    absolutely excellent watch, I've bought devices in the past that claim to be fitness trackers and watches but this is the first one to exceed my expectations, excellent!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 581
    • Ft14 850
    • Ft8 214
    • Ft8 214
    • Ft17 435
    • Ft13 599
    • Ft10 426
    • Ft7 581
    • Ft5 685
    • Ft18 702
    • Ft9 478
    • Ft8 214
    • Ft13 586
    • Ft7 581
    • Ft16 746
    • Ft15 798
    • Ft12 638
    • Ft11 541