Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/02/2021

    Te pandy feker są świetne, ale na początku nie jestem tak zadowolony, pewnie dlatego, że wcześniej jestem użytkownikiem liniowym, ale jestem przyzwyczajony do taktowania, które dają te feker pandy

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Naprawdę ładny przełącznik dotykowy, opakowanie było bardzo ładne. Nie mogę się doczekać, żeby to nasmarować!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Świetne przełączniki. Jakość jest bardzo dobra. Nie ma żadnych zagiętych szpilek ani wad produkcyjnych. Te przełączniki są niesamowite. Jedynym sposobem, w jaki mogę opisać ich uczucia jest to, że czują się ckliwi. Uwielbiam pisać na tych przełącznikach. Przełączyłem z moich przełączników Kailh Box Jade na te, jako moją główną klawiaturę do pisania. Ogólnie świetny zestaw przełączników.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Za taką cenę nie są mózgiem. Czują się dobrze. Niektóre przełączniki (przynajmniej dla mnie) są liniowe, więc sugeruję, aby nasmarować je równomiernie. Ogólnie świetny produkt, jest w czarnym pudełku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Przełączniki są solidną repliką, świetną opcją dla tych, którzy nie chcą płacić wysokiej ceny przy spadku. Nasmaruję je sam, aby uzyskać pożądaną odpowiedź, ale to wszystko zależy od użytkownika.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Brzmi świetnie! I czują się całkiem dobrze, kiedy je napisałeś, zrobiłem test Feker kontra Yellow Switch i Feker był o wiele lepszy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Niektóre pogięte, ale nie wiele

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Jestem z tego bardzo zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Produkt pojawił się tydzień wcześniej. Pakiet jest w bardzo dobrym stanie, a przełączniki nie mają żadnych nieprawidłowości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Muy buena calidad y muy recomendables es una muy buena opción táctil relación calidad precio.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft21 060
    • Ft17 343
    • Ft18 582
    • Ft19 511
    • Ft17 033
    • Ft25 397
    • Ft13 936
    • Ft19 821
    • Ft16 104
    • Ft17 343