Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(47)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(47)
    • 5 Star(37)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/12/2020

    Kupiłem towar za 50 dolarów na Czarny Piątek. Przyjechał do Kanady po 15 dniach. Bardzo zadowolony z produktu. Miał bardzo ładne opakowanie. Czują się gładkie, nie ma szorstkiego uczucia. Hałas pingujący może być usunięty, jeśli sprężyna jest nawilżona. W przełącznikach jest smar, ale bardzo minimalny. Pierwszy raz używam przełącznika dotykowego i jest całkiem dobry w pisaniu. Ogólnie, za cenę tych przełączników muszę powiedzieć, że są świetne i warte zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Nie ma logo invyr do niego, jak na zdjęciach. Brzmi dobrze pisać po ciężkiej stronie, kiedy naciskasz. Dobry zakup, ale za taką cenę raczej kupię prawdziwe święte pandy od chwalebnych. Przesyłka była szybka.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Świetne przełączniki dotykowe. Poleć każdemu, kto ich szuka. Jedyny problem jaki mam to, że odebrałem kilka wadliwych przełączników. Opakowanie jest świetne, na pewno zabezpieczyło przełączniki. Przełączniki w polu (nie w pakiecie) są wadliwe. Te pozostawione w opakowaniu są nieużywane i nietestowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Naprawdę dobra zamiana za tę cenę. Mam do porównania Bramę Browns, Cherry Browns, Drop Holy Pands i Glorious Pandy. Są to wygrane nad Gat Browns, Cherry Browns i Glorious Pand w dźwięku i taktowaniu. Najbardziej zaimponowało mi to, że nie mają przedpodróży, co rzadko zdarza się na tanich przełącznikach dotykowych. W porównaniu do Pandy Święte, nie są tak dobre, ale są lepsze niż Pandy Chwałowe moim zdaniem. Nie zalecałbym używania tych akcji, ponieważ zauważyłem, że smarowanie i filmowanie to robi dużą różnicę zarówno w akustyce jak i dotyku. Są w bardzo ładnym opakowaniu Fekera i dostawa była szybka. Jeśli planujesz modyfikować swoje przełączniki i nie stać cię na Drop Holy Pandy, możesz kupić te oczy zamknięte.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    UWAGA: U mnie siła uruchamiająca wynosiła 55 gramów, a nie 67 gramów. Więc sprężyny otrzymane wewnątrz przełącznika to 55 gram sprężyny. Złe źródła w środku. Opis produktu mówi „Siły Actuation: 67g", ale jest złe. Zmierzyłem swój. Więc sprawdź swoje. Mają zbyt lekkie źródła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Lepsze niż brązowe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Górne przełączniki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Bardzo ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2020

    Dobre przełączniki z taktowaniem za świetną cenę. Pamiętaj, aby nasmarować przełączniki dla najlepszego doświadczenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Brzmi całkiem blisko prawdziwych świętych pand i czuć się dobrze Zalecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 859
    • Ft16 345
    • Ft16 951
    • Ft14 831
    • Ft18 162
    • Ft19 070
    • Ft24 519
    • Ft13 620
    • Ft27 244
    • Ft6 657