Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(54)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(54)
    • 5 Star(43)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/12/2020

    Kupiłem towar za 50 dolarów na Czarny Piątek. Przyjechał do Kanady po 15 dniach. Bardzo zadowolony z produktu. Miał bardzo ładne opakowanie. Czują się gładkie, nie ma szorstkiego uczucia. Hałas pingujący może być usunięty, jeśli sprężyna jest nawilżona. W przełącznikach jest smar, ale bardzo minimalny. Pierwszy raz używam przełącznika dotykowego i jest całkiem dobry w pisaniu. Ogólnie, za cenę tych przełączników muszę powiedzieć, że są świetne i warte zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Świetne przełączniki dotykowe. Poleć każdemu, kto ich szuka. Jedyny problem jaki mam to, że odebrałem kilka wadliwych przełączników. Opakowanie jest świetne, na pewno zabezpieczyło przełączniki. Przełączniki w polu (nie w pakiecie) są wadliwe. Te pozostawione w opakowaniu są nieużywane i nietestowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Jest bardzo dobrze. Mam trochę khail do porównania i są o wiele gładsze. Z nawilżeniem myślę, że są przyzwoitym wyborem. Ma jakieś ping...notka, która ma regularną wiosnę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    UWAGA: U mnie siła uruchamiająca wynosiła 55 gramów, a nie 67 gramów. Więc sprężyny otrzymane wewnątrz przełącznika to 55 gram sprężyny. Złe źródła w środku. Opis produktu mówi „Siły Actuation: 67g", ale jest złe. Zmierzyłem swój. Więc sprawdź swoje. Mają zbyt lekkie źródła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Górne przełączniki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Bardzo ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Brzmi całkiem blisko prawdziwych świętych pand i czuć się dobrze Zalecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Nie ma logo invyr do niego, jak na zdjęciach. Brzmi dobrze pisać po ciężkiej stronie, kiedy naciskasz. Dobry zakup, ale za taką cenę raczej kupię prawdziwe święte pandy od chwalebnych. Przesyłka była szybka.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Naprawdę dobra zamiana za tę cenę. Mam do porównania Bramę Browns, Cherry Browns, Drop Holy Pands i Glorious Pandy. Są to wygrane nad Gat Browns, Cherry Browns i Glorious Pand w dźwięku i taktowaniu. Najbardziej zaimponowało mi to, że nie mają przedpodróży, co rzadko zdarza się na tanich przełącznikach dotykowych. W porównaniu do Pandy Święte, nie są tak dobre, ale są lepsze niż Pandy Chwałowe moim zdaniem. Nie zalecałbym używania tych akcji, ponieważ zauważyłem, że smarowanie i filmowanie to robi dużą różnicę zarówno w akustyce jak i dotyku. Są w bardzo ładnym opakowaniu Fekera i dostawa była szybka. Jeśli planujesz modyfikować swoje przełączniki i nie stać cię na Drop Holy Pandy, możesz kupić te oczy zamknięte.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft38 017
    • Ft6 224
    • Ft7 208
    • Ft7 208
    • Ft2 258
    • Ft19 663
    • Ft5 241
    • Ft10 813
    • Ft7 863
    • Ft5 241
    • Ft11 141
    • Ft9 830
    • Ft22 940
    • Ft2 947
    • Ft2 619
    • Ft2 619
    • Ft20 318
    • Ft25 235