Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(38)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(38)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/11/2021

    Świetny samochód rc za swoje pieniądze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    Samochód nie ma żadnych problemów, ale wał napędowy nie jest mocny i łamie się prawie za każdym razem, gdy go wyjmę, musiałem kupić 3 tylne wały napędowe. I niestety nie ma żadnych ulepszonych. Jeśli Banggood zrobił jakieś, to będzie świetnie. I zawsze przerwa w pierwszych 5 minutach. Na jednym ze zdjęć, które dostarczyłem, pokazuje, gdzie pękła. Ogólnie nie jest to najlepsza jakość, ale samochód jest dobry i elektryka działa dobrze, podobnie jak skrzynia biegów. Nie ma problemów z samochodem. Ale wał napędowy nie jest dobry. Warto kupić plastikowy wał napędowy, ponieważ niektóre starsze modele były z tworzywa sztucznego. Ale nie jestem pewien, czy plastikowy jest dobry

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Więc ta ciężarówka zajęła 2 miesiące. Zdecydowanie szkoda, ale ciężarówka wygląda niesamowicie. Jeśli kupisz tę ciężarówkę, na pewno będziesz musiał dodać tłuszcz do dyferencji. Poza tym, muszę jeszcze przejść przez baterię jako tylny wał napędowy tego czegoś jest SUCKS. To mi się przytrafiło już trzy razy. Myślałem, że to rozgryzłem, wymieniając tylny żarłok na mod, ale nie, ale śruba z przodu wału zdecydowała, że nie chce już grać. Zrób sobie przysługę i kup plastikowy wał napędowy (FY03). Poza tym, to jest naprawdę fajny RC i nie mogę się doczekać, aż zamontują wał zastępczy i go wytną. Na koniec, trójki przyjazne!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2020

    Kupiłem dwie ciężarówki dla syna, a drugą dla wnuka. Tylny wał napędowy rozpadł się na obu. Jedną ciężarówkę znaleźliśmy wał napędowy, ale trudno było do niego dotrzeć i naprawić.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Bardzo zadowolony z tej jednostki. Jakość budowy wydaje się naprawdę dobra. Metalowe wały napędowe wyglądają ładnie, dodatkowe koła są super przydatne do posiadania. Niebieski jest wspaniały, bardzo metaliczny i błyszczący. Motor i RSG mają dużo mocy... Zdecydowanie więcej, niż potrzebuję. Zrobi koła, gdy ma przyczepność, wypalenie na innych powierzchniach. 4WD jest super, świetne prowadzenie, bardzo zwinne, ale nadal stabilne. Kontroler wydaje się trochę tani, ale kupiłem go dla ciężarówki. Naprawdę fajnie się prowadzi, co za odlot. Super szybka wysyłka z Banggood, pod wrażeniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2020

    To wspaniałe uczucie. Jest bardzo wytrzymały. Czy ktoś może mi pomóc? Ledwo co dostałem swój, a w kabinie jest mały włącznik z małym przyciskiem? Czy to przycisk włączania i wyłączania? Powinny być dwa przełączniki?

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2020

    Bardzo dobry produkt:)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Co za zabawna ciężarówka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2020

    Nie mogę się doczekać, aż dodamy więcej szczegółów skali

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Mój drugi FY08 (ang.). Uwielbiam te ciężarówki. Bezszczotkowy, 4WD, sprzęgło, tylny drążek, genialny silnik w metalu, radio Ambidre. Hobby klasa z częściami do dyspozycji. Piękna rolowana klatka pod wybitnym ciałem z podświetleniem kubków. Bardzo dobra geometria zapasów. Przestrzeń pod ciałem dla niskiego położenia baterii CG, która przekształca to w perfekcję. Skala 1/12 jest genialna, doskonały rozmiar. Wstrząsy są bardzo podstawowe i to jest moja pierwsza rekomendacja aktualizacji. Wstrząsy, które będą pasować są wszędzie, ale jeszcze nie znalazłem idealnej kombinacji szybkości sprężyny i tłumienia. Mój ulubiony RC (ang. Dziękuję ci Feiyue!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$115.99
    • US$107.99
    • US$85.99
    • US$92.99
    • US$85.99
    • US$131.66
    • US$116.89
    • US$85.99
    • US$312.99
    • US$125.99
    • US$12.99
    • US$28.99
    • US$17.67
    • US$56.99
    • US$132.99
    • US$105.99
    • US$151.99
    • US$132.99