Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(144)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(144)
    • 5 Star(133)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/01/2021

    Szybka dostawa do UE, dostała go w 5 dni roboczych. Przy prędkości może 30 km/h, jest trochę szybszy niż mój TRX4 z 3S Lipo. Dołączono dwa różne biegi pinionowe, może pomóc w dodatkowej prędkości, ale jeszcze ich nie przetestowaliśmy. Wykonali tylko jeden kurs, aż akumulator wymaga ładowania, ale czuje się całkiem dobrze jak na cenę. Jechałem w śniegu, więc po biegu był śnieg wszędzie. Po wyschnięciu samochodu nadal działał, więc jest jakoś wodoodporny. Motor jest zamontowany z metalowych części, więc wygląda bardzo solidnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    W sumie to bardzo fajna mała ciężarówka. Czas dostawy został dotrzymany, samochód został uszkodzony i wszystko było tam. Nie ma co narzekać na projekt, a napęd jest wystarczający. (Wskazówka: z lipo 3s Erin chodzi po kocu) Jedyne, co mnie trochę martwi to: 1. Krąg obrotowy, ponieważ gdy rufa się wyłamie, można częściowo nie odchylić się wystarczająco. 2. Środek ciężkości. Samochód czasami przechyla się, gdy zakręty są zbyt ostre. Można to jednak naprawić np. za pomocą przedłużania siekiery, szerszych opon lub głębszych sprężyn. 3. Pochłaniacze wstrząsów nie mają oleju. Ale to wciąż więcej niż najwyższa klasa w tej cenie, biorąc pod uwagę, jaki złom jest czasem sprzedawany po podobnych cenach. Dlatego wielki 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Dostajesz to, za co płacisz jest solidny start RC dla kogoś nowego, sugeruję dostać inną baterię (2s lipo) dla więcej bum do dolara (szybko działa na 2s) Posiada pełną proporcjonalną kontrolę kierownicy i przepustnicy, jak również tryb dziecka (wolny) i szybkie ustawienia, które mogą być połączone tylko za pomocą klucza dostarczonego w opakowaniu. Ładowarka jest UE! Więc jeśli jesteś taki jak ja i masz standardowe gniazdka, będziesz potrzebował adaptera. Wszystko wokół dobrej jakości, różnią się szybko!, zabawne auto. Różnorodne! Możesz po prostu uaktualnić wszystko w tym samochodzie/ciężarówce. Trochę ciężko znaleźć części zamienne, ale samochód ma instrukcję z listą części i eksplodował makiety wszystkiego w samochodzie, więc można go rozebrać i odbudować ponownie. Ocena satysfakcji jest solidna 9/10 Polecałbym 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Ten bezszczotkowy samochód sprawia, że twoje serce bije szybciej. Jest ogromna prędkość i przyspieszenie. Ciało niestety jest trochę nieczyste i trzeba trochę przerobić. Jest też przerąbane. W zasadzie w porządku, ale jeśli musisz robić małe prace, musisz najpierw poluzować od 12 do 18 śrub. Model nie jest również wzmocniony, więc wysokie zużycie jest nieuniknione. W sumie jednak 5 gwiazdek, ponieważ stosunek ceny do wydajności jest bardzo dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Pierwsza droga przednia: za cenę super samochód RC. Zawiesina nie jest zbyt miękka/twarda Oś osiowa nie ma gry, co oznacza wierność super toru. Pojazd jest również w pełni uaktualniony pasek (rec, RSG, silnik) I już jeździ z dwójkami bardzo ładnie i szybko. Więc mogę polecić tylko samochód 👍👍 Krytyka.. Cóż, nie bardzo.. OK, zestaw wystrój mógłby być lepszy, ale to wszystko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Bardzo zadowolony z tego vana, rozbrajający do smarowania lepszej jakości i umieszczania łożysk tam, gdzie miał mosiężne zatarcie w tylnej osi i na czubkach przednich osi, transport dotarł w 10 dni i w całkiem dobrym stanie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    delivered on time the package was a little damaged but I can’t blame that on Banggood though as it’s come a long way. the charger it came with is a European plug. the truck wakes up with a 2s lipo!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2020

    Dostałem to ostatnio i byłem w piasku, na ulicy i w jakimś żwirku. To coś jest świetne na każdy pustynny teren. Szybko, ale nie za szybko. Zmieniłem złącze na xt60 dla moich dużych liposukcji. Zmieniłem odbiornik na FS-BS3 w/gyro. To było możliwe z pudełka tylko wtedy, gdy byłeś bardzo ostrożny z przepustnicą. Używając nowego Rx i mojego swetra T16, jeździ prosto i ma niesamowitą kontrolę! O wiele lepsze niż akcje! Reszta ciężarówki jest solidna! Wygląda dobrze naklejki lub możesz wybrać własne. Taca jest wystarczająco duża, aby pomieścić wszystkie rodzaje baterii. Ma mniejsze opony niż 12428 i podobne, ale naprawdę jeździ świetnie. Bez szczotek, słyszałem, że miał metalowe narzędzia i takie tam... Jeśli na to patrzysz, użyj kodów kuponowych, jeśli je masz! Kup to dzisiaj!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    Uwielbiam to RC. Przesyłka trochę trwała. Tylna śruba wału się poluzowała w pudełku. Łatwa instalacja, tylko jej nie zgub.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Świetny wóz trofeów! Szybki i trwały. Autentyczne tylne zawieszenie jest prawie takie samo jak WLToys 12428, ale dodatkowa waga dwóch przydatnych opon z tyłu masowo pomaga w podróży trakcji i autentycznego zawieszenia. Dostawa za 5 dni do europejskiego magazynu, kciuki w górę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft28 921
    • Ft65 980
    • Ft21 087
    • Ft31 934
    • Ft25 516
    • Ft46 396
    • Ft21 328
    • Ft88 818
    • Ft148 533
    • Ft88 155
    • Ft25 607
    • Ft20 786
    • Ft16 267
    • Ft34 344
    • Ft27 414
    • Ft18 376
    • Ft31 633
    • Ft83 515