Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(327)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(327)
    • 5 Star(301)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/09/2020

    Samochód jest niesamowity, ale przydałby się lepszy silnik. Silnik, który przyszedł z samochodem przegrzany od jazdy w deszczu. Części mogą być lepiej przytrzymywane, ponieważ mój włącznik i wyłącznik się wyłączył, więc musiałem go przykleić.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2019

    The car is really fun and it can take an absolute beating. Spare parts are widely available and it's easy to work on and repair. Only negative point I found is that the front axles had bushings and not ball bearings and the bolts can easily strip. I have driven it through rivers, launched it off massive ramps, done backflips off trees, crashed it countless times and its been awesome. If you drive it hard expect to need to do repairs but thats also half the fun, when the part breaks you can upgrade it.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Bardzo dobry samochód. Mam kilka szybszych samochodów, takich jak wltoy124019, a959b, hbx16889, z których jestem bardzo zadowolony, ale chciałem samochód, z którym nie mogłem pokonać przeszkód siłą i siłą, ale z uczuciem. Samochód ma ogromny prześwit na ziemi. Koła z oponą są fantastyczne. Uchwyt na luźnych powierzchniach jest bardzo wysoki. Moc silnika jest wystarczająca do bardzo dobrego przyspieszenia, prędkość maksymalna jest wystarczająca z 2S LIPO. Włączona bateria jest pozornie wadliwa, ale nie obchodzi mnie to. Silnik został nieprawidłowo okablowany, nie był to duży problem, ale mógł doprowadzić do powrotu dla początkującego. Zalety: Ciało wygląda bardzo ładnie, ale nie jest zbyt precyzyjnie wykonane, więc będę musiał przerobić. Mechanizm składania jest ładny, ale jeśli będę musiał najpierw usunąć 8 śrub... On jest bezużyteczny. Ponadto możliwe jest, aby wymienić baterię bez usuwania korpusu, co jest rzeczywiście dobre. Jednak mocowanie akumulatora jest tak skomplikowane, że też coś tam zmienię. Zalety: Są w nim oddzielne części elektroniczne. Odbiornik i ESC. Za silnikiem jest dużo miejsca, aby w razie potrzeby zamontować coś większego bez żadnych problemów. Wszystko bardzo modułowe, godne pochwały! Zasięg radia jest ogromny Nie znalazłem jeszcze limitu. Ogólnie rzecz biorąc, mogę bardzo polecić samochód.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Nienaganny samochód, bardzo dobre wykończenie i szukać ceny. Nie pozostawia nic do życzenia, szybka wysyłka, zamówiona 5f przybył na 3f w następnym tygodniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2019

    I FPV'd and put a couple of lights on this while the battery charged. Used an old 2s to power them. Really impressed by the "Truggy"!!! Nice remote, and easy to use. I have been dogging on this thing and it keeps asking for more. I would recommend for any level of skill. What a blast.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2019

    Feiyue Desert buggy was good, now its even better with brushless motor, planetary differential gears and metal body sheets. Loving it

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2019

    the absolute best RC car for a beginner driver, very easy to control and ready to run from the box, just add 4 AA batteries. very high quality, strong motor, full metal differentials, simply amazing. highly recommended...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2020

    Dziękuję bardzo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2018

    Really nice Brushless 1/12 Rock Racer. Straight out the box it's strong and powerful. Really well put together budget Truck. Ideal for Xmas!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2019

    Very pleasant model. Brushless motor is very good. I recommend only buy rear shock absorbers to fill with the oil. Thank you.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$128.19
    • US$119.99
    • US$13.85
    • US$6.99
    • US$103.99
    • US$104.99
    • US$21.93
    • US$139.74
    • US$85.99
    • US$286.99
    • US$12.99
    • US$143.99
    • US$15.99
    • US$151.99
    • US$51.99
    • US$108.99
    • US$114.99
    • US$336.99