Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(96)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(96)
    • 5 Star(86)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/01/2021

    Ten zestaw RtR naprawdę zawiera wszystko, czego potrzebujesz. Sam pojazd jest bardzo dobrze zbudowany. Materiał jest doskonały, podobnie jak wykonanie. Wydajność jazdy jest absolutnie świetna, a samochód jest naprawdę szybki. Istnieją również proste, tanie części zamienne i opcje strojenia. W cenie absolutnie świetne i do polecenia bez rezerwacji!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Przyjechał tu cały czas, mój brat był zachwycony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    paczka ok wszystko ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Niesamowite

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Jestem bardzo zadowolony z tego zakupu, ten samochód wydaje się być niezniszczalny. Cieszę się, że znalazłem tę stronę i plan zamówić więcej RC samochodów w przyszłości!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2016

    I have it test run today, so far so good. Everything seems to be great. I'm planning to upgrade parts in the future and buy another one for my cousin in a month. I love this! Thumbs up!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2016

    This is my 2nd time! For my cousin, so we could bash all day during dayoffs My first one did a real great job. Pretty fast I may say. Highly Recommended for beginners who want to get into the hobby. Very Affordable :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2017

    A llegado la caja rota y el coche con un tornillo suelto de lo demás está muy guapo y divertido

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2017

    Большинство деталей пластиковые, амортизаторы сухие. Нет тримера газа. Но для такой цены машинка понравилась.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2020

    Dostałem to jako prezent urodzinowy i jak na razie dobry. Podoba mi się ten produkt i wkrótce kupię kolejny!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 925
    • Ft68 118
    • Ft30 597
    • Ft54 514
    • Ft17 250
    • Ft78 776
    • Ft30 610
    • Ft48 827
    • Ft44 191
    • Ft45 116
    • Ft50 425
    • Ft27 342
    • Ft99 259
    • Ft52 258
    • Ft27 993
    • Ft30 271
    • Ft31 873
    • Ft28 969