Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(238)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(238)
    • 5 Star(224)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/10/2021

    Zamówiłem jako wsparcie, na wypadek, gdyby mi się zepsuło, gdy jestem z dala od domu i naprawdę chcę, żeby samochód się rozwalił. Więc mam kilka kopii zapasowych „plug and play" i inne części zapasowe, aby naprawić to, co jest zepsute, gdy wrócę do domu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Dobrze zrobiony jak na tę cenę. Sugeruję, żebyś go nasmarował. Niewiele w tym jest. Pasuje do F08

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    γρήγορη εξυπηρέτηση

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2016

    The product looks good , well- packaged , plastic is tight , the shaft precisely derived cogs and well lubricated , shafts lie on ball bearings , which are very good quality ! I recommend this product for costum car builders ! Output shaft 5mm ! Excellent product , if such whole FY01 , 02, 03, then it pays to buy !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2020

    Podniosłem ten element jako zapasową aktualizację dla mojego 12428, ma nieco mniejszą obudowę różnicową, co da trochę więcej dostępu. Preferuję metalowe przekładnie, ale nie mam problemu z zapasem ustawionym i jeżdżę tym dużo z akumulatorów 2s i 3s.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2018

    Well secured package. Quality is much better than stock WLTOYS 12428 rear diff. This one is all metal inside, it had grease inside (best to take it apart and spread it). It did lock at first (axle couldn't turn) but now gears are working much better after few turns and spreading the grease. Gears have few sharp edges and I think this was causing this. Overall - great product, especially for this price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2018

    Bought another unit to have an open diff again because I locked the original one. I just greased the diff properly and locked the screws with stud lock. Runs perfectly.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2018

    Le queda bien al wltoys 12428 aunque es mas pequeño que el original le queda y al parecer funciona bien espero que resista mucho mas que el de serie asta el momento estoy satisfecho con la compra el envío muy bien tardo un mes a México

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2017

    Passt auch an wltoys 12428-23 muss nur Innere Achse umgedreht werden und Plastik haken weg schneiden um Achse umzudrehen. Sonst färbt hinten rückwärts. alles Metall. Подходит для влтойс 12428-23 надо только разобрать и перевернуть дифференциал и не забыть срезать пластиковый крючок внутри моста иначе не перевернуть дифференциал. Иначе будет крутится наоборот с передком.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.54
    • US$11.54
    • US$15.00
    • US$15.00
    • US$15.00
    • US$11.54
    • US$72.75
    • US$19.62
    • US$9.23
    • US$13.85
    • US$6.49
    • US$9.99
    • US$4.99
    • US$15.00
    • US$34.99
    • US$21.84
    • US$8.07
    • US$148.19