Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/02/2021

    Miej zdjęcie 12428 przed modernizacją, tylne ramiona trochę przegrane, ale nic złego. Używany loktyt na wszystkich złączach metalowych. Ciężarówka wygląda świetnie z ustawionym i jest trochę cięższa ale mam ulepszony silnik do 550 12 obrotów więc jedzie 24 mph co jest dość szybkie jak na pełzacza..

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Bardzo dobrze pakiet z każdego przedmiotu posiada własną torbę, z wyposażeniem w worki, łatwy w instalacji i wygląda naprawdę dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Wszystko bardzo dobrze i w idealnym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Dobra jakość wygląda bardzo dobrze do mojego jedzenia 04

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Wszystko w idealnym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Wszystko pasowało idealnie! Użyłem tego zestawu na pustynnej ciężarówce Wltoys Fy08, więc nie mogłem użyć tylnej wieży uderzeniowej do szacunku projektu pomiędzy modelami, ale wiedziałem, że wchodząc do zakupu, więc nie ma straty!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Otrzymałem dziś części i wszystko wygląda na naprawdę dobrze zrobione. Dostawa była szybka kolacja i nie mogę się doczekać instalacji wszystkich części w tym tygodniu. Nie mogę się doczekać transformacji. Dobry Sprzedawca i poleci każdemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Wszystko zmieściło się w moim F08. Dobrej jakości części. Kręcze sterowe trzeba było trochę pozbierać, żeby pasowały do siebie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    These items are well made and fit perfectly in the truck. And of course are alot more durable than the plastic ones! 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Części pasują dobrze do tej pory używane tylko kilka, wolą zostawić elastyczny nylon tam, gdzie jest to potrzebne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 804
    • Ft7 316
    • Ft3 656
    • Ft3 853
    • Ft9 144
    • Ft2 557
    • Ft5 605
    • Ft3 641
    • Ft47 205
    • Ft2 925
    • Ft8 412
    • Ft6 584
    • Ft9 144
    • Ft5 120
    • Ft3 289
    • Ft3 679
    • Ft63 054
    • Ft11 708