Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(113)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(113)
    • 5 Star(95)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/09/2017

    The original one burned after about 5 accumulator cycles. I hope this will last longer. I think the cooling of the power electronics might not be always enough. I plan to make a mod adding small heat sinks and cutting out the cover. I have added a picture about the burnt one which shows that the cover was a bit melted by the hot parts of the controller electronics.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2019

    didn't come as pictured is missing plug piece to put switch into and won't bind to receiver very disappointed as its pretty much useless.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2016

    Original Feyue electronic board, made my FY-01 back to life !!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Niedziałający i niekompletny. W odbiorniku brakuje przycisku aktywacji i nie ma predyspozycji do jego podłączenia.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Szybcy i świetni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Dostawa była szybka, wszystko poszło gładko. Nie mogę się doczekać, kiedy włożę rolę do samochodu mojego syna. Jeszcze raz dziękuję banggood za oferowane produkty i usługi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2018

    Paczka dotarła 4 dni przed prognozowanym terminem dostawy. Odbiornik b.dobrze współpracuje z moim FY-03. Polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2018

    El esc es el mismo al momento de recibirlo se ve bien ya faltará probarlo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2018

    Repuesto original de la marca, acelerador receptor

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2018

    Easy replace and works

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.99
    • US$19.62
    • US$32.99
    • US$15.62
    • US$12.69
    • US$16.16
    • US$22.99
    • US$35.99
    • US$15.99
    • US$42.99
    • US$21.84
    • US$38.99
    • US$37.99
    • US$13.29
    • US$4.29
    • US$0.99
    • US$66.98
    • US$89.99