Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(197)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(197)
    • 5 Star(193)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/10/2021

    Włożyłem go na łódź i zadziałał, zaczął się unosić jak nowy, najlepiej nasmarować wał.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2017

    diese welle bestellte ich für ein FT012 da in der Beschreibung die Zusatzbezeichnung 12 steht .bezeichnung ist irreführend I ordered this wave for a FT012 because in the description the additional designation 12 stands. designation is misleading

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2019

    Ricambio originale. Asse trasmissione completo di cuscinetti ant. e post. senza elica con supporto in plastica. CONSIGLIO!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2018

    Arrived in perfect condition. OEM part, quality excellent. Comes complete with hardware and lube, minus the prop nut. This shaft and tube only fits the larger FT011 boat. The FT012 is a smaller diameter tube and shaft, so don't be confused by the -12, in the description. Good price and genuine Feilun parts.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2017

    В родном дейдвуде рассыпался подшипник, взял на замену этот. Комплект полный и оригинальный. Встал вместо сломанного идеально. Можно брать. И не забывать забивать смазку в дейдвуд, как я :(

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2019

    Este accesorio es interesante adquirirlo por su polivalencia para los modelos RC FT 011-12.El pedido llega en perfecto estado y antes de la fecha prevista.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2018

    have a nice day. I bought 2 feilun steel tube shafts. someone works perfectly, but the tightening screw of the second feil's tube head is deformed. this not a extract. It's a problem for me. I would be happy if you can help. :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2019

    nice product

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2019

    I received it fast I'm very happy with it is exactly what I ordered

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2019

    Produit conforme à la description

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$31.17
    • US$23.09
    • US$449.28
    • US$6.92
    • US$6.92
    • US$7.22
    • US$8.07
    • US$329.99
    • US$154.09
    • US$39.26
    • US$60.05
    • US$5.99
    • US$114.33
    • US$472.99
    • US$30.02
    • US$79.68
    • US$16.16
    • US$20.69