Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(15)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(15)
    • 5 Star(9)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/02/2022

    Nice piece of RC equipment. Received all the items in the box. The charge cable is Ac so you will need a European plug connector in order to charge the battery's.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2022

    Produkt dotarł szybko i działa tylko bardzo uszkodzony pakiet, a niemiecki dostawca DPD bardzo źle nawet nie zadzwonił dzwonkiem, a paczka po prostu wrzucona tam

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2022

    But przybył dzisiaj, niestety bez stojaka w opakowaniu, bardzo szkoda, ponieważ jest to bardzo ważne!!! Mam nadzieję, że obsługa klienta skontaktuje się ze mną!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2022

    Przyjechał wcześnie i jest bardzo szybki i stabilny, zabawa dla starszych dzieci i dorosłych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2022

    Łódź jest nie do pobicia w tej cenie! Z 3 baterii można prowadzić około 25-30min. Jest bardzo szybki i zwrotny. Warto zainwestować w lepszą ładowarkę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2022

    Wszystko OK.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2022

    Szybka dostawa, fajna łódź!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2022

    Bardzo dobrze, 🤠🤠

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2022

    Bardzo szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2022

    Łódź przypłynęła szybko w dobrym stanie. Pomimo wysyłki do Niemiec z magazynu UE, ładowarka miała tylko wtyczkę USA. Jednak jest to 230V, więc prosty adapter rozwiązał problem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$114.99
    • US$792.32
    • US$124.73
    • US$26.99
    • US$100.99
    • US$169.99
    • US$59.99
    • US$1,749.99
    • US$20.59
    • US$8.09