Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(248)
  • Obrazy
  • Wideo(17)
  • All Star
    • All Star(248)
    • 5 Star(228)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/07/2021

    Łódź wygląda dokładnie tak jak w opisie, jednak jakość nie jest bardzo wysoka w rzeczywistości oczekiwałem lepszego.Jazda nie jest łatwa w manewrowaniu i układ kierowniczy złożony z metalowej dźwigni (podłączenie serwo-ruder) jest naprawdę zły... Zbyt cienka i niezbyt sztywna, co prowadzi do nieokreślonego sterowania (ze względu na deformację pręta) i dolnego kąta kierownicy. Również niektóre elementy, takie jak płetwy tylne wydają się zniszczone i wyglądają jak odnowione elementy i nie są nowe z fabryki.Śmigło na końcu jest zbyt małe, biorąc pod uwagę rozmiar łodzi, więc spróbuję go zmienić. Jednak za cenę i zawartość zestawu powiedziałbym, że jestem całkiem zadowolony! Polecam zakup.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    Tq.. Banggod n ninja Van Cuaar.. Przedmioty..bardzoyyy... Moc pełna.. 🤣😂😂😂🤣 Mam nadzieję, że się ucieszysz.. 5.🌟🌟🌟🌟🌟 Ocena łodzi RC ode mnie. To jest zalecane dla wszystkich.. RC Łódź hobby..to jest świetna motorówka.. 😋😋😋😋😋.. TVM..kocham...to 🤣😂😂🤩🤩😘😘😘

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Łał!! Szybka dostawa i fantastyczny statek w punkcie cenowym 👍 Box był trochę rozbity, ale łódź była ok, zamówił wtyczkę xt60 i otrzymał t wtyczkę 😠

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Dostarczony szybko z polskiego obozu, dotarł dobrze. Jakość jest mieszana, najpierw małe wady: Antribswelle nie był smarowany(!), które normalnie byłoby w krótkiej zabawie. Zewnętrzna pokrywa zaciskała się tak bardzo, że otwierała się tylko za pomocą szczypców krokodyla, ustawionych na plastiku, gdzie zwykle jest zamka (tylny środek). Założyłem grzbiet na tylnej krawędzi pokrywy i zadzwoniłem pod kątem, a potem pokrywka się zamknęła. Ale ledwo się otworzyło. Dlatego, na dwóch pionowych powierzchni wybrzuszenia (z tyłu, w przypadku gdy są na nim wskazane szczeliny wentylacyjne) 2 śruby są przymocowane jako uchwyty. Zdolność kierownicy jest również zła na początku, zamówiły krótsze płetwy ołowiu wykonane z metalu i będzie je montować tak pionowo jak to możliwe (nie ma wtedy prawie żadnego flotysam wiszący), tak, że efekt steru jest lepszy. Metalowy ster jest leioder bliżej rufy, tak że działanie steru nie może być lepsze pomimo lepszych płetw prowadnicowych (Prawo dźwigni: odległość między płetwami i ostrzem steru jest skuteczną dźwignią do celów działania steru prawo/lewa). Jetz DOBRY: Duży, szybki, 100% wodoodporny!!! Ponadto, funkcja odbudowy dla przypadku kapsulacji! Długi żywotność baterii, jeśli nie wiele jest ładowana na pełnym gazie, przez bezszczotkowy silnik. Wniosek: z wyjątkiem o. G. Braki to SUPER BOOT. Zwłaszcza za cenę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Ładunek został początkowo odebrany i był w bardzo dobrym stanie, ale po otwarciu, aby sprawdzić liczbę czterech łodzi tego samego typu, odkryłem, że stery nie były prawidłowo zapakowane i że połączenie szyjne do rottla jest luźne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Otrzymuję dziś ten ft 012, naprawdę, 😘😘😘 hepi, dziękuję, dziękuję sprzedającym,, wszystko w porządku, daję 5 gwiazdek 🌟🌟🌟🌟😘😘

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Bardzo dobry produkt, jestem bardzo zadowolony!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Doskonała szybka łódź rc z bezszczotkowym silnikiem i akumulatorem 4S lipo. Pakiet był w oryginalnym balsamie tylko w plastikowej torbie, ale został nieuszkodzony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Thanx Banggood i sprzedawca,,, już, wszystko w dobrych warunkach, ale jeszcze nie próbowałem,, mam nadzieję, że łódź wszystko w dobrym,, hihi, 5 gwiazdek dla Banggood i sprzedawcy, 😘😘😘😘😘thanx również dla ninja van...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Właśnie dostałem dziś moją łódź i nie wypłynął jeszcze do zbiornika, ale zrobiłem kilka testów i brzmi bardzo gładko i miał dużo mocy, że przybył i łódź miała kilka drobnych zadrapań, ale to ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 295
    • Ft16 952
    • Ft33 020
    • Ft6 313
    • Ft8 308
    • Ft104 826
    • Ft41 671
    • Ft51 452
    • Ft261 882
    • Ft23 602
    • Ft69 116
    • Ft10 303
    • Ft9 971
    • Ft5 416
    • Ft12 667
    • Ft46 874
    • Ft263 418
    • Ft20 277