Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(106)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(106)
    • 5 Star(100)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/12/2020

    Samochód RC bardzo dobrze wykonany, jak za te pieniądze jestem dalej w szoku że jest tak tani a ma 3 mosty z dyferencjałem, mocny silnik i proporcjonalny gaz i skręt, sądziłem że na żywo nie bd taki duży a kawał samochodu z dużymi kołami. Polecam bo jest 3 razy lepszy niż jakiś WPL B16 ponieważ jest od razu dopracowany i nadaje się do zabawy w błotku, jest naprawdę silny :) Przesyłka bardzo szybka, około 5 dni roboczych.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    To jest zajebista ciężarówka wojskowa 1/16. Dojechał na czas i od razu był fajny do jazdy. Wprowadził kilka modyfikacji i uaktualnił akumulator, dłuższy czas pracy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Bardzo dobry zrównoważony produkt od Fayee jest jakiś problem z kołami koła są bardzo miękkie w offroad to nie będzie prawidłowo chwytać ziemi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • SamVIP3
    IN
    16/09/2021

    Przyjechaliśmy na czas. Wszystko działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    Zajęło to dużo czasu, ale jest w dobrym stanie i działa dobrze. Wsadziłem kierowcę i większą baterię, a teraz lata

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2021

    Zabawna ciężarówka. Dobra jakość. Szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Dobra jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2019

    US military military truck. Nice replica with many details. And it is fully proportional. OK vehicle. Vojenské armádne nákladné vozidlo USA. Pekne urobená replika s mnohými detailami. A je plne proporcionálne. OK vozidlo.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Moja ciężarówka numer jeden jak dotąd!! Dobra robota i mnóstwo szczegółów. Mnóstwo przyczepności, ładne miękkie opony. Prawdziwe działające różnice, płynny pociąg napędowy. Powłoka wygląda świetnie. Jest duży! Większy niż większość ciężarówek w 1/16. Moim zdaniem lepiej niż wpl b36 na przykład. Świetny produkt i świetny sprzedawca!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 938
    • Ft122 812
    • Ft29 008
    • Ft3 714
    • Ft157 997
    • Ft131 110
    • Ft24 915
    • Ft17 888
    • Ft15 929
    • Ft14 602
    • Ft29 516
    • Ft59 419
    • Ft127 662
    • Ft88 888
    • Ft78 207
    • Ft1 092
    • Ft31 998
    • Ft3 831