Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(110)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(110)
    • 5 Star(104)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/05/2022

    Took a very long time to arrive!!! Great deal on a flash sale or group buy!!!Box came a lil damged and Haven't got to test yet until I get batteries for remote!!Everything seems to be all there and hopefully in working order!!Good size RC and lots of options and possibilities!!!Can't wait to try out!!!Thank you Banggood!!!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Bardzo dobry zrównoważony produkt od Fayee jest jakiś problem z kołami koła są bardzo miękkie w offroad to nie będzie prawidłowo chwytać ziemi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • SamVIP3
    IN
    16/09/2021

    Przyjechaliśmy na czas. Wszystko działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    Zajęło to dużo czasu, ale jest w dobrym stanie i działa dobrze. Wsadziłem kierowcę i większą baterię, a teraz lata

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Samochód RC bardzo dobrze wykonany, jak za te pieniądze jestem dalej w szoku że jest tak tani a ma 3 mosty z dyferencjałem, mocny silnik i proporcjonalny gaz i skręt, sądziłem że na żywo nie bd taki duży a kawał samochodu z dużymi kołami. Polecam bo jest 3 razy lepszy niż jakiś WPL B16 ponieważ jest od razu dopracowany i nadaje się do zabawy w błotku, jest naprawdę silny :) Przesyłka bardzo szybka, około 5 dni roboczych.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2019

    US military military truck. Nice replica with many details. And it is fully proportional. OK vehicle. Vojenské armádne nákladné vozidlo USA. Pekne urobená replika s mnohými detailami. A je plne proporcionálne. OK vozidlo.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    To jest zajebista ciężarówka wojskowa 1/16. Dojechał na czas i od razu był fajny do jazdy. Wprowadził kilka modyfikacji i uaktualnił akumulator, dłuższy czas pracy.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Moja ciężarówka numer jeden jak dotąd!! Dobra robota i mnóstwo szczegółów. Mnóstwo przyczepności, ładne miękkie opony. Prawdziwe działające różnice, płynny pociąg napędowy. Powłoka wygląda świetnie. Jest duży! Większy niż większość ciężarówek w 1/16. Moim zdaniem lepiej niż wpl b36 na przykład. Świetny produkt i świetny sprzedawca!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2019

    Bardzo dobry stosunek ceny do jakości. Świetny model za te pieniądze. Do tego paczka dotarła w 2 tygodnie bez żadnych problemów przez EU priority i kuriera gls. Very good product!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$447.99
    • US$358.99
    • US$239.99
    • US$15.99
    • US$979.99
    • US$199.99
    • US$19.99
    • US$65.99
    • US$118.99
    • US$7.99
    • US$57.99
    • US$54.99
    • US$161.99
    • US$216.99
    • US$60.99
    • US$53.99
    • US$34.99
    • US$12.69