Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(48)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(48)
    • 5 Star(45)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/04/2021

    fun truck. goes with my other trucks nicely.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2019

    Quick Delivery - ordered Dec. 28 - delivered Jan. 14 !!! The packaging was deformed and damp. The content itself - MILITARY TRUCK MODEL, is not damaged.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2019

    article conforme à la description. livraison rapide je recommande

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2019

    everything looks great .. works well .. was hoping tires came with it but did not. app works good .. you have to turn off remote controller to have it work with app but works well.. Thanks ...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP1
    US
    17/09/2018

    Packaging was damaged product appeared not to be. It's a Christmas gift so I won't know if it work until then. Overall a decent product for the cost.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2020

    Produkt dostarczony zgodnie z reklamą. Przybywa szybko, 28 dni roboczych po wysyłce i 46 dni od zakupu. Nie obciążono mnie podatkiem w Brazylii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2019

    love the truck but the only thing is the tracks comes off like crazy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Zamówienie jednego z nich, zajęło wieki, aby dowiedzieć się, że aparat działa, opis pozycji pokazał zestaw kół i system 4 pozycyjny. Chciał, żebym wysłał go do Chin na „naprawę"

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2020

    Fayee FY001 M35-A2 jest najlepszy. Dużo lepsze niż WPL B14. Lepsze detale, większy silnik, proporcjonalna przepustnica... po co ci WPL? Części uaktualniające WPL pasują do FY001. Świetna zabawa, niezła ciężarówka. To już czwarty, który kupiłem.. Kocham te ciężarówki... świetnie jeżdżą z torami lub kołami prosto z pudełka. Mam wiele godzin na świeżym terenie i nigdy nie złamałem żadnego z plastikowych szybów napędowych. Kupiłem metalowe wały napędowe, ale jeszcze ich nie potrzebowałem. Plastikowe części z napędem wymagałyby poważnego uszkodzenia. Kup jedną...zabawną jazdę, a kamera jest zabawną funkcją. Chciałbym tylko, żeby cena spadła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft20 245
    • Ft9 955
    • Ft15 820
    • Ft26 067
    • Ft24 915
    • Ft14 934
    • Ft48 685
    • Ft6 131
    • Ft6 513
    • Ft7 664
    • Ft31 998
    • Ft4 312
    • Ft29 207
    • Ft5 108
    • Ft4 976
    • Ft45 140
    • Ft48 459
    • Ft3 445