Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(475)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(475)
    • 5 Star(454)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/07/2021

    Jest to moje pierwsze zamówienie na stronie i muszę powiedzieć, że jestem bardzo rozczarowany. Zamówiłam na początku lipca, 3 lipca zamówienie jest wskazane wysłane, tylko 15 dni po zakończeniu działania, zamówienie nie zostało dostarczone do przewoźnika, więc wysyłam e-maila, mam czekać trochę, 23 lipca paczka nadal nie jest przekazana przewoźnikowi. Robię nowy e-mail, w którym zdumiam, że dostarczenie paczki do przewoźnika zajmuje 20 dni, i jakby następnego dnia kolejne - up wskazuje, że paczka jest dostarczona do przewoźnika i dostarczona w ciągu 3 dni na gls. W przeciwnym razie okulary są wierni swojej reputacji, obraz jest bardzo piękny i większy niż na EV300D, chciałbym grubszą piankę, ponieważ mam rzęsy, które dotykają soczewek. Zrobiłem drugie zamówienie w tym samym czasie co okulary, które miały być wysłane 27 lipca, zostało wysłane 30 lipca po kilku mailach ode mnie, ale nadal nie dostarczone do przewoźnika. Uważam, że dla moich pierwszych 2 zamówień na tej stronie sprawia wiele problemów i sprawia, że absolutnie nie chce umieścić ponownie porządku, podczas gdy inne strony zrobić znacznie lepiej za tę samą cenę lub tańsze...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Świetne gogle, świetna jakość zbudowana i obraz. Pakiet przyszedł (powiedzmy 80%) pokryty folią bąbelkową. Tylko 10 dni dostawy z HK do Niemiec!! Teraz czekam na mój Rapidfire.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Najlepsze analogowe gogle FPV z 46 stopni pola widzenia bardzo dobre optyczne. Jesteś bardzo blisko obiektywu oczami, ale widać wszystko od rogu do następnego rogu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Żegluga była super szybka (żegluga UE), oryginalne opakowanie ładne. Nie jest to najtańsze Google, ale wyświetlacz OLED i konfiguracja modułowa sprawia, że jest uniwersalny i bardziej elastyczny dla przyszłych zmian technologii. (by uczynić to jeszcze bardziej dowodową rozdzielczość mogła być FullHD... nawet to nie jest teraz potrzebne). Najlepiej używać baterii Panasonic 18650 z płaskim górnym płaskim górnym (dłuższe mogą grozić złamaniem zawiasu drzwiowego akumulatora). Podręcznik mówi dużo o problemach HDMI ze względu na konfigurację kabli itp. Ale prawdopodobnie najczęstszym powodem w rzeczywistości jest niedopasowanie rozdzielczości, ponieważ źródło musi pasować do rozdzielczości wyświetlacza...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Najlepiej w połączeniu z modułem szybkiego ognia. Subtelne nuty perfekcji. 6 gwiazdek. Rozmiar ekranu jest trochę mniejszy niż skautów Fatrerk, ale podoba mi się to, że nie muszę patrzeć w lewo czy w prawo, żeby zobaczyć część moich osd. Jeśli chcesz perfekcji, kup Hdo2. Jeśli chcesz największy możliwy ekran w parze gogli fpv i nadal naprawdę dobre doświadczenie za mniej niż połowę ceny, idź z harcerzami i ulepsz antenę omni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Pakiet przybył szybko, Dziękuję Banggood, produkt odpowiada ze wszystkich technicznych i estetycznych punktów widzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    W zasadzie wszystko jest poprawne. Duży FOV. Idealnie pasują do mojej twarzy. Bardzo zadowolony z zakupu, za nie do pobicia cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Bardzo ostry obraz, nawet na HDMI. Wymieniam EV800 i EV100. Dostawa za 18 dni. Obraz tak dobry jak analogowy, teraz dodajemy Rekinbyt ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Bardzo ostry i duży obraz! Bardzo przyjazny dla użytkownika! Wentylator działa bardzo cicho i można go łatwo wyłączyć lub ponownie włączyć! Najlepsze okulary na rynku!:-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Góra, dużo lepsza niż moje oczekiwania...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft80 532
    • Ft345 370
    • Ft61 641
    • Ft30 353
    • Ft28 494
    • Ft36 845
    • Ft40 265
    • Ft66 897
    • Ft13 316
    • Ft29 733
    • Ft6 437
    • Ft5 263
    • Ft54 207
    • Ft4 609
    • Ft191 736
    • Ft9 289
    • Ft10 745
    • Ft6 077