Opinie klientów

4.97 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(61)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(61)
    • 5 Star(60)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/02/2021

    Pięknie. Przejść z każdego EV100 do tego jest widowiskiem. Pomimo tego, że nie należy do największego pola widzenia, muszę powiedzieć, że jest bardzo zanurzony i widzisz tak oolt do gałęzi i małych rzeczy w porównaniu do EV100... To zupełnie inna historia. Widać, że są one jakości i stoją bardzo wygodne na twarzy. Brak światła zewnętrznego w okularach. Używam ich z modułem zewnętrznym od razu, więc nie mogę powiedzieć, jak przebiegają bez zewnętrznych modułów, a nie miałem jeszcze okazji spróbować dvr. Zrobiłem tam 25 lipo i jestem bardzo zadowolony Radzę wszystkim wyglądać dobre kupony, wziąłem je z 29€ zniżki, jeśli się nie mylę.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Great goggles, very fast delivery (I wasn’t able to track it until it was in Europe), I need to get comfy with this display (after using box goggles). You will need 2 18650 batteries to power them on.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Przesyłka jest rozdarta. (może to było zwyczaje we Francji, wygląda na to, że chcieli zobaczyć co jest w środku) Ale pole Goggle nie zostało usunięte ani otwarte, wszystko jest dobrze, może lepiej zapakować następnym razem. Niesamowite gogle

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Uaktualniony z mojego poprzedniego DomV3, który ostatnio sprawia problemy. Pochodząc z DomV3, jestem pod wrażeniem większego i wyraźniejszego ekranu. Niewielki problem przy instalacji mojego True D Lite vrx w tym, że nie uruchomił się, kiedy go po raz pierwszy podłączyłem. Musisz wyjąć tablicę modułu ze sprawy D Lite i upewnić się, że podłącza się do AttV6. Ogólnie zadowolony.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Moja EV100 trwała tylko 6 miesięcy, ale cieszę się, aby awansować do czegoś innego próbowałem również amways, ale bardzo zadowolony z decyzji o rekinach grubych i kraty wartość dla pieniędzy w stosunku do innych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Jakość produktu jest świetna. Trzy tygodnie zajęło dostarczenie do Malezji. Parcel nie jest do namierzenia dopóki nie dotrze do Malezji

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Really happy with these goggles screens are pretty good. Light weight and easy to use. No diopter lens required.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Okulary są dobrej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2021

    Od amway do tego, jest to świetna aktualizacja. Gogle i rozmiar ekranu są dla mnie wygodne

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Po prawie 4 tygodniach dobry kawałek w końcu do mnie dotarł. Do tej pory leciałem FatShark Dominatorem V2 i nastawienie V6 jest już dużym postępem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6,214
    • Ft4,489
    • Ft5,350
    • Ft30,849
    • Ft7,463
    • Ft6,698
    • Ft137,570
    • Ft10,487
    • Ft8,821
    • Ft10,857