Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(34)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/05/2021

    Jak na mój rozmiar głowy to był doskonały rozmiar. Jest wygodny, choć trochę za lekki jak dla mnie. Jakość nie jest również najlepsza, niektóre części plastiku mają dziwny kształt (jak na obrazku w cenie), ale za tę cenę nie mogę narzekać. Kupiłem go jako model fotografii, dla tego, że działa wspaniale.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Dziękuję... to dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2020

    Bardzo szybka dostawa w ciągu dwóch tygodni, i były dokładnie takie, jak się spodziewałem, lekkie i dobrze zapakowane. Kupie nową parę w innym kolorze bardzo szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Dziękuję bardzo Otrzymałem okulary w 10 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    👍🏾👍🏾👍🏾

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2020

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Nadal polecam tego sprzedawcę, bo moi klienci są zadowoleni, a dostawa jest na czas. Moje zamówienia są zawsze dobrze spakowane i nadal będę was kupował. Jestem szczęśliwy. Nigdy nie napotkałem problemów z żadnym z moich poprzednich i obecnych zamówień. Kontynuować wielką pracę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Jestem bardzo zadowolony z usług. To było moje trzecie zamówienie. Biorąc pod uwagę, że zamówiłem dużą partię okularów tym razem jestem zdumiony wspaniałą obsługą. Otrzymałem rozkaz bardzo szybko. I dzięki za szklane torebki moi klienci są najszczęśliwsi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Uwielbiam te okulary. Idealnie dopasowane, wygodne i dokładnie to, na co liczyłam. Bardzo się cieszę, 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Miłe i skuteczne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 821
    • Ft2 672
    • Ft3 056
    • Ft7 644
    • Ft4 966
    • Ft3 436
    • Ft3 821
    • Ft14 908
    • Ft5 327
    • Ft4 367
    • Ft14 564
    • Ft2 314
    • Ft11 468
    • Ft32 524
    • Ft9 045
    • Ft4 963
    • Ft76 142
    • Ft12 233