Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(128)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(128)
    • 5 Star(107)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/11/2021

    Mogę potwierdzić pokwitowanie do dnia. (Przycisk [Potwierdź odbiór] nie jest widoczny, zamiast tego [Kup Again] jest na tym przycisku. Ponownie odpowiedzieć na moje pytanie o najlepszy / najsilniejszy laser dla tej maszyny. Jest to kilka laserów, ale bez kompilacji uwagi.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2021

    Rama maszyny jest bardzo solidna, chociaż jest wykonana z części metalowych i plastikowych. Pręty liniowe mają średnicę 10 mm, a nie 8 mm, jak te z drukarek 3D. Używa wykonanej na zamówienie płyty sterowniczej typu ATmega328p. Podoba mi się, że ma kontroler offline, który pozwala mi załadować Gcode z karty SD i trzymać mój komputer z dala od CNC. W opisie produktu mówią, że nie należy uaktualniać do GRBL 1.1. Zrobiłem to i CNC działa płynnie . (Wprowadziłem wstępnie skompilowany GRBL 1.1h przy użyciu avrdude - plansza ma bootloader Arduino). Po pojawieniu się nowego firmware, wszystkie ustawienia należy sprawdzić i ustawić z powrotem do domyślnych (co należy uzyskać przed aktualizacją firmware). Domyślnie mój przyszedł z odwróconą osią Y (patrz lustrzany tekst na czerwonej sklejce). Można to naprawić, wysyłając 3=2 do GRBL (ustawienie jest zapisywane w EEPROM i jest przechowywane nawet po wyłączeniu zasilania). Inną rzeczą jest to, że należy dwukrotnie sprawdzić wszystkie śruby, zwłaszcza te z wstępnie zmontowanej osi Z i wrzeciona. Moja oś Z zsunęła się z osi silnika, wrzeciona nie dało się podnieść i złamałem bit. RPM silnika wrzeciona to kolejna niewiadoma rzecz w tych maszynach, i myślę o pomiarze. Na koniec użyj smaru i smaruj śruby ołowiowe i pręty liniowe. Ważne jest również utrzymanie tych części w czystości.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2020

    Dobra, mam to. Proces może nadejść.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2020

    Opakowanie było naprawdę dobrze wykonane, żadnych uszkodzonych części, ani nawet zadrapań, tylko kilka brakujących śrub. Montaż był brzeżny, użyłem filmu do pierwszej części, ale po 30 minutach po prostu przestrzegałem instrukcji. Złożenie zajęło tylko 2-3 i było bardzo intuicyjne. Oprogramowanie GRBL następnie jest z maszyną nie jest najlepsze, ale działa na kilka cięć testowych z plikami testowymi. Ogólna jakość jest dobra i za bardzo niską cenę, to naprawdę dobry zakup. Jakość cięcia jest bardzo dobra, ale części dostarczane nie są do znacznie więcej niż grawerowanie i małe szczegółowe zadania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2020

    Świetna gra, działa tak, jak powinno. Dobrze mieć trochę zapasów ze mną, ❤ Instrukcje montażu mogłyby być trochę lepsze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2020

    Bardzo dobrze zapakowana komplet Problem: Silnik x w lewo Oś silnikowa ER11 nie pasuje do dyszy Oś za duża Drzwi narzędzia nie działają w tej śrubie Karta do problemu nie działa

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2020

    Dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Przybyła 3 tygodnie wcześniej, jak ogłoszono. Niektóre części są różne, ale chyba lepiej, jako tablica sterująca (patrz rysunek). Niektóre przewody różnią się od opisu (wersja papierowa. Nie czytałem tego w necie. Ktoś, kto jest w stanie złożyć części IKEA nie powinien mieć problemu z tym zestawem, a jeśli ktoś ma problemy, nie jestem pewien, czy powinien go używać. Dla mnie to drzwi do nowego wymiaru, ponieważ moje doświadczenia są bardziej z obróbki drewna z dokładnością około 1mm. To jest praca z precyzją poniżej 0,01 mm. Dlatego to grawer, a nie przecinak. Nie spodziewaj się czegoś innego. Moją pierwszą misją było wiercenie otworów na PCB w odpowiedniej pozycji. Przenosi zadanie bardziej do programowania, ale radzenie sobie z inch (std pcb: 1/10inch) i mm (dla niektórych części) nie jest łatwe. Dzięki temu zestawowi wynik stał się precyzyjny, przewidywalny i powtarzalny. Właśnie dlatego chciałem ten zestaw. Użyłem tylko trybu offline (karta SD) do tej pory i obecnie nie widzę powodu, aby podłączyć go do mojego komputera, instalowanie sterownika, oprogramowanie,... Zwłaszcza, że jest bardzo stary.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Szybka dostawa.Wygląda dobrze tylko trzeba przetestować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2020

    Przybył w 1 usta, opakowanie wygląda dobrze, niektórych śrub nie ma w torbie, nadal nie składa się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$159.99
    • US$154.99
    • US$60.99
    • US$11.54
    • US$149.00
    • US$6.31
    • US$47.99
    • US$5.99
    • US$249.00
    • US$62.99
    • US$284.99
    • US$19.54