Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(95)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(95)
    • 5 Star(77)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/12/2021

    Witam wszystkich i Szczęśliwego Nowego Roku! Budowanie jakości, przynajmniej część mechaniczna wydaje się ok. Jednak nie miałem jeszcze okazji go w pełni zmontować. Zauważyłem pewne różnice w opisie produktu w porównaniu z zawartością pakietu . (Dla niektórych będzie to w porządku, ale dla mnie tego rodzaju zmiany na liście produktów są przekazywane i uzgadniane z klientem): - Brakuje wtyczki z adapterem i nie mogę obecnie zasilić tablicy rozdzielczej; - Control Board jest inny i ma wbudowany napęd silnika krokowego i nie można go wymienić (po prostu w przypadku, gdy się spali) – jest to bardzo gorące i mają tendencję do prawidłowego, pasywnego lub aktywnego chłodzenia jest wymagane; - Zasilacz wewnątrz pakietu jest o stałym napięciu 24VDC, w porównaniu z tym z produktami reklamowymi, z zmiennym napięciem stosowanym do kontroli prędkości obrotowej wrzeciona (wybór 12VDC do 24VDC); Jestem zadowolony z tego zestawu i wydaje się być wyborem Boga dla hobbystów, nadal chciałbym go jeszcze bardziej, jeśli otrzymałbym dokładnie to, co myślałem, że kupiłem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2022

    Witam, strona sprzętowa, musiałem wywiercić otwory mocujące dla osi Z, otwór o otworze 4.8 pierwotnie, ze względu na przesunięcie otworów na wsporniku 2060 profili, Musiałem wymienić je na pralkę 5x30 miałem, Oprócz tych „małych" problemów (co zalecam sprawdzić przed montażem), produkt jest prawidłowy, Doskonale spełnia moje oczekiwania ze względu na sztywność i perfekcję po stronie wykończenia elementów prowadnic, Dziękuję A+

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Przybyli w idealnym stanie. Nic nie było wygięte. Łatwy i szybki w montażu. Rama jest ładna i mocna. Cegła zasilająca była bezużyteczna, więc wymieniłem ją na lepszy 500w. Podczas mojej pierwszej pracy silnik X opuszczał kroki. Sprawcą były luźne złącza JST na kablach samochodowych. Łatwa naprawa polega na przyklejaniu ich na miejscu. Dobry produkt, ogólnie rzecz biorąc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Very good luttle machine. i did some tuning and it cuts aluminium well.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2022

    Szybka wysyłka, towary zgodnie z opisem... Rzeczywista cena promocyjna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Właśnie go otrzymałam. Wygląda na ciężką konstrukcję. Zobaczymy rezultat w pierwszych próbach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2022

    nice but still small hiii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2022

    Z pudełka router cnc ma pewne problemy, mechaniczny jest to ładna maszyna z pomocą youtube, można go łatwo zmontować. Płyta główna dostarczona z routerem jest „ulepszonym" modelem i nie jest taka sama jak na zdjęciu. Zasilacz jest naprawdę lekki i otworzyłem go, ale nie ufałem mu. Użyłem feniks styk zasilacz przemysłowy 24v 10A. wrzeciono może być 50 watów. filtrowania i zakłóca komunikację szeregową tak, że maszyna nagle się rozłącza (bardzo często). Jako inżynier elektryk sugeruję, że płyta sterownika i wrzeciono powinny być na oddzielnym zasilaczu. Oprogramowanie na maszynie jest gbrl, więc można go łatwo zaktualizować. Dodałem kilka przełączników zero, żeby maszyna była bardziej bezpieczna. Dodano również przycisk zatrzymania awaryjnego. Myślę, że przeprojektuję płytę główną tak, że będę miał odpowiednią tablicę sterującą. Co jest również zabawne, to to, że jeśli otworzysz pudełko, gwarancja nagle znika zgodnie z naklejką na pudełku. To jest trochę dziwne. Overal Jestem zadowolony z części mechanicznej nie tak zadowolony z części elektronicznej. Ale już się domyśliłem, że nie było tak świetnie. Będę modernizować wrzeciono, ale nie z zasilaczem izolowanym wrzeciona o mocy 500 wat, które można kupić tutaj. Nie jest bezpieczny w użyciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2020

    Maszynka złożona wszystko działa i nawet wycina;-) silnik zamieniłem na większej mocy. Profil aluminiowy 2020 pasuje do większego silnika. w razie pytań, pytać.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • Paul
    ZA
    11/02/2020

    Opakowanie jest świetne. Wszystko wydaje się być ładnie zapakowane. Każda część maszyny jest metalowa i wygląda profesjonalnie. Wygląda na to, że będzie to świetna maszyna. Nie mogę się doczekać, 🤗

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$149.99
    • US$10.34
    • US$149.99
    • US$182.84
    • US$19.62
    • US$55.99
    • US$149.99
    • US$199.99
    • US$189.00
    • US$42.72
    • US$174.99
    • US$259.99
    • US$199.00