Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(102)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(102)
    • 5 Star(83)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/07/2020

    Maszynka złożona wszystko działa i nawet wycina;-) silnik zamieniłem na większej mocy. Profil aluminiowy 2020 pasuje do większego silnika. w razie pytań, pytać.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • Paul
    ZA
    11/02/2020

    Opakowanie jest świetne. Wszystko wydaje się być ładnie zapakowane. Każda część maszyny jest metalowa i wygląda profesjonalnie. Wygląda na to, że będzie to świetna maszyna. Nie mogę się doczekać, 🤗

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    Witam wszystkich i Szczęśliwego Nowego Roku! Budowanie jakości, przynajmniej część mechaniczna wydaje się ok. Jednak nie miałem jeszcze okazji go w pełni zmontować. Zauważyłem pewne różnice w opisie produktu w porównaniu z zawartością pakietu . (Dla niektórych będzie to w porządku, ale dla mnie tego rodzaju zmiany na liście produktów są przekazywane i uzgadniane z klientem): - Brakuje wtyczki z adapterem i nie mogę obecnie zasilić tablicy rozdzielczej; - Control Board jest inny i ma wbudowany napęd silnika krokowego i nie można go wymienić (po prostu w przypadku, gdy się spali) – jest to bardzo gorące i mają tendencję do prawidłowego, pasywnego lub aktywnego chłodzenia jest wymagane; - Zasilacz wewnątrz pakietu jest o stałym napięciu 24VDC, w porównaniu z tym z produktami reklamowymi, z zmiennym napięciem stosowanym do kontroli prędkości obrotowej wrzeciona (wybór 12VDC do 24VDC); Jestem zadowolony z tego zestawu i wydaje się być wyborem Boga dla hobbystów, nadal chciałbym go jeszcze bardziej, jeśli otrzymałbym dokładnie to, co myślałem, że kupiłem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Very good luttle machine. i did some tuning and it cuts aluminium well.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2020

    Maszyna jest bardzo solidna jak na tę cenę, wszystko jest metalowe i wydaje się być zdolne do dobrej wydajności, ale nie zmieliłem niczego jeszcze z powodu awarii PSU. Nie ma instrukcji montażu, ale na You Tube jest bardzo dobry film, który pokazuje, jak wszystko idzie w parze. Załączony zasilacz jest śmieciowy i nie powiódł się podczas początkowych testów, podczas gdy tylko przesuwając oś wokół, więc zalecam zamówienie przyzwoitego 24V 10A przy zakupie maszyny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Przybyłem natychmiast, zebrałem się i wyryłem moje imię w jakieś 1-2 godziny. Ogólna jakość wydaje się dość dobra, ale z kilku chybień, kilka świateł w ramie & gwintowanie wewnątrz wypolerowanego paska nie jest dobre. Jednak żadna z tych rzeczy nie osiągnęła jego wykonania. Teraz muszę tylko poczekać na moją 500w wrzecionową aktualizację.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2020

    Bardzo dobry produkt. Nagrałem wideo z rozboksowaniem i montażem i wrzuciłem do ciebie. https://youtu.be/y5kcHRutPHo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2020

    Otrzymałem tę jednostkę i zmontowałem ją w weekend. Proces montażu nie jest trudny. Jednakże zauważono dwie kwestie jakości: 1. Jedna strona gantry nie ma dziury. Musiałem dodać i nawinąć dziurę 2. Nakrętka zaciskowa ER11A została odcięta od środka, co czyni ją nieprzydatną do użytku. Musiałem kupić jedną $35. Spodziewam się tego w poniedziałek. Kiedy otrzymam, napiszę uaktualnioną recenzję dotyczącą funkcjonowania jednostki. Przesunąłem to w jego tempie z suchymi biegami i podoba mi się sposób działania. Zostańcie z nami.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2019

    Good product, strong enough for precise pcb milling

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2020

    Zero dokumentacji, brak instrukcji montażu lub instrukcji obsługi Zły dysk sterownika oprogramowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$159.99
    • US$159.99
    • US$15.99
    • US$69.99
    • US$169.99
    • US$199.99
    • US$189.00
    • US$12.99
    • US$10.38
    • US$88.92
    • US$349.99
    • US$39.99