Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1104)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1104)
    • 5 Star(968)
    • 4 Star(113)
    • 3 Star(16)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/07/2021

    To był spektakularny zakup. Instrukcje są zbyt okropne. Zajęło mi to od dwóch do trzech godzin, żeby zebrać się od pudełka do uruchomienia. Nie zrobiłem jeszcze więcej niż testów, aby dostosować osie i potwierdzić, że jest dobrze zamontowany i działa firmware i komunikacja z komputerem. Masz już kilka zdjęć z pobranego pakietu!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Budowa nie była trudna, głównie dzięki filmowi z YouTube. Po zakończeniu i podłączeniu, bez polecenia z komputera, wrzeciono pracowało, a wszystkie silniki krokowe poruszały się 45° w przód i w tył. *** Modernizacja firmware'u i oprogramowania *** Przed skontaktowaniem się z Banggood o wadliwym sterowniku postanowiłem dać mu szansę z nowym firmwarem, To jest to, czego użyłem. GRBL 1.1h z Github, skompilowany i zainstalowany z Arduino API. https://github.com/gnea/grbl/releases Instalacja powiodła się i teraz mój router działa! Jako oprogramowanie dopasowujące do komputera zainstalowałem UGS (Universal Gcode Platform) 2.0.9. https://winder.github.io/ugs_website/download/ Ponieważ jestem nowy w CNC i routerach, usunąłem silnik wrzeciona i zastąpiłem go ołówkiem, a jednocześnie ucząc się obsługi oprogramowania, używać CNC, aby zapoznać się z routerem i kodem G. Na jednym zdjęciu są testy som z zeszłej nocy. Teraz mam GRBL 1.1h i UGS 2.0.9 i wierzę, że mam coś lepszego niż to, co kupiłem! Jaki firmware, który działa z różnymi kontrolerami nie wiem, ale obraz pokazuje kontroler mam. Próbowałem użyć avrdude do tworzenia kopii zapasowych firmware, które pochodzą z kontrolerem, ale nie udało się. Spróbuj wykonać kopię zapasową firmware i wszystkie ustawienia, które chcesz uaktualnić! /Bo

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Szybka dostawa (nawet szybsza niż oczekiwana) i prosty montaż, nawet jeśli instrukcje mogą być bardziej szczegółowe . (proszę podać pralkę, aby wypełnić lukę ze względu na zbyt długie śruby). Płyta przyszła z GRBL 0.9, uaktualniłem do GRBL 1.1h wszystko wydaje się działać dobrze. Jestem zadowolony z mojego zakupu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Początkowo transport morski przebiegał szybko. Wszystkie części są wliczone w cenę. Tylko potrzebujesz kilku podstawowych narzędzi do montażu części. Moja płyta główna była wadliwa, sterownik z osi nie sterował z silnikiem krokowym w ogóle. Otwieram bilet w dziale pomocy BG, pytają mnie o wideo dla potwierdzenia i sam taki zrobiłem. Rozwiązaniem było zastąpienie mini sterownika deski osi Z. Długo czekałem, ponad dwa miesiące, aby go otrzymać, w międzyczasie kupiłem go na lokalnym rynku. Tym razem bardzo rozczarowała mnie ta służba. Dokonałem również kilku ulepszeń, aby chronić silniki krokowe, instalując 6 przełączników na krawędzi każdej osi. CNC jest dobre dla hobbystów i dla tych, którzy chcą dowiedzieć się, co robią CNC i uczyć się programów, które są z nimi związane. https://www.youtube.com/watch?v=X01YHT7z8f0&list=PL3I-aq_TaQ82rSu9OkfkmlH2mV6XJUtaM&index=2 https://www.youtube.com/watch?v=ZpK2ANZpytE&list=PL3I-aq_TaQ82rSu9OkfkmlH2mV6XJUtaM&index=1 https://www.youtube.com/watch?v=lXW6MxUb7w8&list=PL3I-aq_TaQ82rSu9OkfkmlH2mV6XJUtaM&index=3

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Doskonały produkt, szybka wysyłka i bardzo łatwy montaż. Tak bardzo kocham tę maszynę. Bardzo polecam. Pierwszy grawerowałem w dniu, w którym dostałem router. Dość przyzwoita jakość budowy za pieniądze, które płacisz, i wiele sposobów, aby je dostosować.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2022

    Dostawa: Zamówiłam przesyłkę w poniedziałek, a w piątek kurier mi ją przyniósł. Konstrukcja: CNC jest stosunkowo łatwa do wykonania, ale chciałbym skorzystać z bardziej szczegółowych wskazówek. W niektórych częściach zgromadzenia nie byłem pewien, czy dobrze robię. Zastosowanie: urządzenie jest solidnie i stosunkowo dokładne. Nie osiągnąłem jeszcze jego granic, z wyjątkiem wielkości pola uprawnego. Dostarczony silnik jest wystarczający do frezowania drewna makke, twardego, poliaktylatu, a także z małym uber, a także aluminium. W każdym razie dobrze jest mieć narzędzia do obróbki jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2022

    Ottima fresa cnc. ci riesco a lavorare anche piccoli pezzi in alluminio. basta regolare gli step/mm e vengono fuori lavori belli precisi. io tra l' altro ho utilizzato frese diamantate da 2 mm di qualità non eccelsa, ma impostando basse velocità di avanzamento, e 0.1 mm di asportazione lungo l' asse z, sono riuscito a fresare alluminio da 3mm con discreta velocità. la fresa cnc arriva smontata da assemblare, ma è discretamente semplice assemblarla. Spedizione veloce con Bangood come sempre. Mi sento di promuoverla a pieni voti e di consigliarla.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Nagyon szuper kis készülék. Megvolt az első próba, fán és plexin. Szerelés egyszerűen ment, viszont érdemes a netről segítséget nézni. A lefogatók nem túl jók. Több marószerszám beszerzését ajánlom :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Wszystko pięknie dostawa w dwa dni robocze co osobiście uznaje za cud. Maszyna poskładana wszystko działa bez zarzutu. Mocowanie silnika frezu jest odlewem, a nie drukie. Mocowanie frezu jest lepsze niż na zdjęciu, tak jak w wiertarce z wykorzystanie kluczy a nie imbusow. Dodatkową podłączyłem swój laser który doskonale działa z układem sterującym. Miłym zaskoczeniem była też przejściówka z US na UE.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Wkręty i nakrętki są najgorszej jakości.... Nie są z głowy sześciokątnej jak w opisie, i dwóch orzechów brakuje, że w tę i z powrotem na axulfiletat!! Co zrobić z tym niekompletnym produktem jQuery111307512539419994255_1630486424725?!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$289.00
    • US$559.00
    • US$529.99
    • US$279.99
    • US$59.99
    • US$499.99
    • US$299.00
    • US$579.99
    • US$259.99
    • US$89.99
    • US$94.99
    • US$249.00
    • US$199.99
    • US$199.00
    • US$99.99
    • US$85.99
    • US$279.99
    • US$7.99