Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(120)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(120)
    • 5 Star(113)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/01/2021

    Miałem wątpliwości co do zamawiania online, ale teraz BangGood udowodnił mi, że są one legalne, jestem bardzo zadowolony z mojego nowego Androida TicWris SmartWatch, a ja będę zamawiał częściej.... Dziękuję, BangGood. Król David Irvin HUSTON TEKSAS 77066 Stany Zjednoczone.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    To bardzo udany produkt. To jest całkowicie dopuszczalne, nawet jeśli nie jest to górny gigant. Nie mogłem tego dokładnie przejrzeć, ale jeśli ktoś chce kupić to w Turcji, to wpłaci 45 dolarów na rachunek, a ja zapłaciłem 85 lirów podatku. I tak go zwrócą.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Mam 6 inteligentnych zegarków z androidem. To mój pierwszy kwadratowy, inteligentny zegarek. Jest świetny i duży, łatwy do zobaczenia i odczytania na nim. Zdjęcie twarzy zegarka, które dostałem ze strony internetowej. Muszę przyzwyczaić się do wagi zegarka, nie do takiej wagi, teraz nie jest naprawdę ciężki, ale ładny. Jest płynny i szybki między aplikacjami. Ticwrist Max jest trzeba kupić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    Widzisz i reagujesz na przychodzące powiadomienia i połączenia, gdy telefon jest podłączony jednocześnie za pomocą kodu QR i Bluetooth bez konieczności wstawiania karty sim, ale musisz wykonać połączenie przez telefon. Zdarzają się pęknięcia. I przyjaciele z Turcji dostaną imei zdarzenie zainstalowany na urządzeniu specjalnym oprogramowaniem. *#66#. Ale sprzedawca nie odpowie na żadne pytania. I upewnij się, że dostaniesz ubezpieczenie i odzyskasz cenę celną.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2020

    Po odrobinie dodatkowego oczekiwania, w końcu nadszedł. Dobrze spakowane, ale nadal nie użyłem. Szykuję się do recenzji i rozpakowywania wideo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Ładny i mocny zegarek zdolny do robienia wszystkiego, co twój telefon może zrobić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Dobrze, ale miej duży ekran

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    TK

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Działa dobrze! Ustawianie było trochę długie jak zwykle. Niesamowita jakość za cenę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Dziękujemy za ten wspaniały prezent!! Bardzo ładny, długotrwały, dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft66,113
    • Ft50,655
    • Ft10,253
    • Ft7,456
    • Ft41,623
    • Ft25,978
    • Ft108,771
    • Ft50,903
    • Ft10,846
    • Ft108,771
    • Ft54,073
    • Ft62,154
    • Ft34,183
    • Ft59,046
    • Ft57,181
    • Ft20,819
    • Ft11,496
    • Ft49,909