Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/12/2020

    Duży i bardzo piękny zegarek. Szybki i dobrze zorganizowany system. Kilka twarzy dostępnych. Wifi, Bluetooth i GPS. Komunikacja z telefonem komórkowym (otrzymuje wiadomości i ostrzeżenia) lub zegar nie zależy od telefonu komórkowego, ponieważ ma miejsce na czip 4G. Rozmiar 22 bransoletki, które można łatwo znaleźć w Brazylii. Doskonale.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2021

    Biorąc pod uwagę, że jako smartwatch niż dostaje '0' na 10, bzs widać tylko czas nic więcej! To nie ma nic wspólnego ze zdrowiem. Są tylko czujniki monitorujące tętno, które nie działają prawidłowo! Imo, WhatsApp, Messenger działają dobrze, jeśli uznasz go za mobilny, a nie za 4/5 z 10. Ale jako telefon, każdy na początku uważa wydajność baterii. To naprawdę bzdura! Powiedziałbym, że to nie zegarek ani telefon! To tylko strata pieniędzy!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Zegarek jest dobry, szybki, Mam rabat.Co ważniejsze bangood witryna jest bardzo niezawodne i pomocne. Mają super obsługę klienta. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    Dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2020

    3 dniowy przegląd własności. Bez GPS, Wifi, karty Sim & aktywne dane komórkowe, 13 godzin monitorowania tętna, krokomierz (liczba stopni), telefon Bluetooth naładowany ekranem na średnią jasność. Byłem w stanie pobrać & premium Spotify, tony pamięci do wczytywania kilkudniowej muzyki Spotify w aplikacji do odtwarzania podczas joggingu. (bo nie mam jeszcze simcard z planem danych). GPS nie działa 😤, choć podejrzewam, że to coś, czego nie aktywuję, zbadam dalej. Zarówno Spotify, jak i Endomondo przebiegają gładko w tle. Uwaga, ekran jest bardzo głodny mocy i zużywa 88% baterii przez nieco wyższe niż normalne użytkowanie. Jeśli włączy się aplikacje do działania w tle, i używa ekranu minimalnie, podejrzewam, że można uzyskać 24 godziny użytkowania. Dwa boczne przyciski mają ocenę 6 na 10. Nie wyglądają na wytrzymałe, i podejrzewam, że może się łatwo złamać. Opalenizna skórzana kapela wydaje się być ekstra i wytrzymuje pot. Ogólna jakość budowy daje 7,5 na 10. Bang za dolara lub całkowitą wartość, dostaje 7,5 na 10. Ten wynik byłby wyższy, gdyby GPS zadziałał. Jest to hojny wynik, ponieważ GPS jest jednym z głównych powodów, dla których konsumenci korzystają z inteligentnych zegarków. Jeśli masz jakieś informacje na temat włączenia GPS, proszę o komentarz i daj mi znać.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2020

    - Cześć.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Wszystko razem jestem zadowolony z zegarka: - Otrzymałem przedmiot w Niemczech po 10 dniach. - Pojemność baterii: Gdy wyświetlacz pokazuje 0%, a następnie w pełni naładowany do 100%, tester USB mierzy około 700 mAh ładowany. Może różnica 200 mAh do określonego 900 mAh (jak pokazano w opisie) może wynikać z pewnej ochrony żywotności baterii. - W trybie lotu bateria wystarcza na około 6 i pół dnia. Dzięki sieciom 4G i WiFi w ciągłym użytkowaniu (ustawienia, przeglądarka, kamery i tak dalej) bateria wystarcza na około 3-4 godziny, zanim trzeba ją naładować. - Aparaty: Z odpowiednią aplikacją (tu Aida64) okazało się, że przednia kamera ma tylko czujnik 0,3 Mpx, a kamera boczna ma sensor 8.2 Mpx. Dla mnie są OK w takim rodzaju gadżetu. - W pierwszych dniach zegarka nie wykryła automatycznie sieci 4G za pomocą mojej karty SIM. Wyświetlono tylko 2G i HSPA. Teraz 4G działa doskonale (bez ręcznego ustawienia parametrów APN). Powód pozostaje nieznany. Może to dzięki dostawcy nowej karty SIM. - Ostatnie co do tego: Zegarek może być używany z WLAN 2,4 i 5 GHz, co jest bardzo dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Hvala punoooooo. Prezadovoljan sam. Stiglo je brzo i sve je ok. imate moje preporuke i ubuduce cemo saradjivati. Hvala jos jednom. Srdacan pozdrav Thanks a lotooooo. I am very satisfied. It arrived quickly and everything is ok. you have my recommendations and we will cooperate in the future. Thanks again. Best Regards

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Grazie Banggood, è arrivato in grande anticipo: in 7 giorni contro i 20 giorni programmati. Lo Smartwatch è stupendo!!!!....funziona tutto alla perfezione, superiore alle mie aspettative, sarebbe stato utile avere il Powerbank con una maggiorazione del prezzo......soddisfattissimo!!........grande Banggood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Wysokiej jakości smartwatch. Świetne funkcje. Wymaga większej kompatybilności z bardziej peryferyjnymi. Na przykład Airbus, dźwięki, czas pracy na baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft49 762
    • Ft39 690
    • Ft47 023
    • Ft42 740
    • Ft61 355
    • Ft7 935
    • Ft53 954
    • Ft68 197
    • Ft42 740
    • Ft11 293
    • Ft58 005
    • Ft45 839
    • Ft61 058
    • Ft36 634
    • Ft54 952
    • Ft30 528
    • Ft28 207
    • Ft2 610