Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(90)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(90)
    • 5 Star(78)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/09/2021

    Świetny produkt w tej cenie. Otrzymany 11 dnia po zamówieniu (z Chin do Indii). Zalety: 1. Dobra kopia zapasowa baterii, najwyższa w segmencie. 2. Wytrzymała jakość wykonania, całkiem nieźle wygląda. 3. Gładka operacja, nie było takich problemów. 4. Świetne opakowanie, zawiera power bank, dodatkowy skórzany pasek. Wady wady: 1. Brak negatywnych opinii, trochę tłuszczu z powodu dużej baterii. 2. Korzystanie z okrągłego ekranu dla większości aplikacji na Androida jest dość trudne do zarządzania. Używam aplikacji do sterowania zegarkiem z mojego telefonu z Androidem. (choć można zrobić kwadratowy ekran prosto z zegarka, ale nadal trochę trudne w użyciu)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Doskonały smartwatch. Duży i lekki rozmiar. To działa bardzo dobrze jako telefon komórkowy. Robi, odbiera i dzwoni bez problemu. Znacznie lepiej, jeśli jest używany z słuchawkami. Sprzęt musi być zarejestrowany na firmę usługową (w Chile) tak, jakby był to telefon komórkowy. Uzupełnij użycie do pomocy droidów. Nie jest on kompatybilny z systemem operacyjnym HUAWEI, Twój zegarek służy tylko jako centrum powiadamiania, ale nie udostępnia. Oczekiwanie na dostawę produktu było krótkie. Pudełko otwiera się, najwyraźniej przez kontrolę celną. Jest w zestawie ze skórzanym paskiem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    To świetny smartwatch. Może podłączyć słuchawkę do słuchania muzyki, ale czasami będzie odłączone. Trochę zdenerwowany, że to krótki film ochronny w pudełku, bo jest sprzedawany w pakiecie na stronie internetowej. Skarżę się na służbę, nikt mi nie odpowiedział.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    watch is ok, performance ok. but after a few months of use (using it occasionally) and this thing happened.. screen not working.. please help me with this problem, can you repair this? i need your urgent answer.. thank you..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Dostawa i zewnętrzny aspekt produktu są zgodne z oczekiwaniami. Będąc moim pierwszym zegarem, muszę grać trochę więcej nim, aby wiedzieć, że naprawdę pasuje do moich potrzeb

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2021

    Zegarek przybył bardzo dobrze, działa dobrze, wszystkie funkcje testowane, wskazówka, aby nie ładować zbyt wielu aplikacji, ponieważ zegarek ryzyko ogrzewania, polecam, jedyny problem zewnętrzny bateria nie działa, usb kablowy nie pasuje, problemy produkcyjne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Towary przyszły szybciej niż się spodziewaliśmy. Jednak brak ochrony wyświetlacza, za co dostałem punkty bonusowe w zamian. Zegarek działa bardzo dobrze. Tylko połączenie z iPhone'em słabnie, a zasilanie baterii trwa tylko jeden dzień.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Wszystko jest w porządku, dzięki Banggood's

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2020

    Zdziwiłem się, że dostarczono go bardzo szybko w Arabii Saudyjskiej, złożyłem zamówienie 21 czerwca, a zegarek otrzymałem 28 czerwca. Jest dobrze nienaruszona, chociaż opakowanie nie ma rapu z bąbelkami. Pierwsze wrażenie podczas unboxingu jest piękne. Opis podany jak jest. Projekt jest dość obszerny, ale wciąż piękny zbudowany z wysokiej jakości wyglądu. Jeśli chodzi o cenę, to jest ciche drogie w porównaniu z jego rywalem kospet Prime, ale myślę, że jest wystarczająco fair ze względu na IP68 i akumulator. Przednia kamera jest niewyraźna, nie mogę się skupić. Próbowałem wiele razy uzyskać czysty strzał, ale nie mogłem, nie jestem pewien, czy to tylko dla tej jednostki czy innej jednostki. Ale dla mnie to w porządku, bo nie kupiłem zegarka do robienia zdjęć. Waham się, żeby sprawdzić pod wodą, może po miesiącu to zrobię. Jestem pod wrażeniem samodzielnego zegarka androida. Może działać jak telefon komórkowy androida. Facebook, Youtube i inne aplikacje pobrane ze sklepu Play działają dobrze. Moim jedynym wielkim zmartwieniem jest auto budzi się, aby sprawdzić czas, jest niespójne, gdy podnosim nadgarstek, aby sprawdzić czas, nie budzi się, dopóki nie położę nadgarstka ponownie (próbowałem wgrać wideo, ale nie wolno). Inaczej zegarek jest idealny.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2020

    - Szybka dostawa - Smartwatch jest świetny i stylowy działa nienagannie - Wszystkie aplikacje, z którymi pracuję są obsługiwane na to, nie ma na co narzekać - Podoba mi się ten zegarek Punkt negatywny: - Słodko karty SIM zostało uszkodzone. Nie było mowy. Nie wiem, dlaczego to się stało, myślę, że zegarek był już używany i wysłany do mnie. Uważam, że to był błąd i niedopatrzenie i dlatego poprosiłem o zastępstwo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft24 647
    • Ft24 647
    • Ft18 374
    • Ft14 717
    • Ft10 363
    • Ft9 965
    • Ft6 018
    • Ft60 523
    • Ft28 667
    • Ft31 853
    • Ft35 038
    • Ft83 618
    • Ft35 038
    • Ft46 506
    • Ft67 531
    • Ft63 708
    • Ft31 853
    • Ft7 642