Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/07/2021

    Działa dobrze, ma dobre funkcje, dobrą modulację vco i opcje zamiatanie, ale tylko kanał 1 może otrzymać modulację przez kanał 2, przeszukuj tylko na kanale 1, vco tylko na kanale 1. Kanał 2 i 3 może się uaktywnić podczas korzystania z kanału 1. Dokładność napięcia nie jest bardzo dobra, a kwadratowa fala ma wysokie przekroczenie. Niepraktyczny interfejs. Ale to dobry tani generator. Ten model ma zły klej!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2019

    Very good value for money and fast shipping. The package arrived to EU for 14 days. The product covers the advertised specs and has intuitive user interface. The speed dial, soft keys and the display let you change all the parameters of the signal in a convenient way. The device has proven to be precise and fully meets the characteristics specified by the seller and the manufacturer.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Bardzo dobry generator sygnału 3 fazy. Dobra wartość, programowalna do każdej fali. Opcja VCO jest powolna, a ADC nie jest dokładna. Używaj tylko do wolnych rzeczy. 50 ohm wyjściowa impedancja - nie skracaj! Wyjście prądu stałego bardzo niedokładne, należy uważać przy użyciu sygnałów logicznych, mierzyć napięcie i kompensować. Amplituda we wszystkich falach prądu przemiennego mieści się w specyfikacjach. Ostrożnie z poziomami logicznymi, bo to jest AC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2020

    Działa bardzo dobrze, jak się spodziewałem, chociaż fale nie są tak idealne, jak mówią, gdy częstotliwość przekracza megaherc, chociaż są całkiem akceptowalne licznik nie nadaje się do użycia, ponieważ sygnał musi być całkowicie wyśrodkowany około 0 lub trochę mniej, bo inaczej nic nie mierzy Częstotliwość, którą generuje jest bardzo dokładna i niezawodna, a także amplituda i faza. Jeśli mogę dołączyć kilka zdjęć mojego oscyloskopu i generatora, który jest dość obrazujący zwłaszcza z transformacją Fouriera, co wskazuje na czystość generowanego sygnału. Jeśli spojrzymy na częstotliwość, którą ja z oscyloskopu odpowiada do czterech miejsc po przecinku częstotliwości ustawionej w generatorze. Dla twojej informacji oscyloskop jest Sigland 200 megaherców 2 kanałów z wszystkimi pomiarami Fouriera i wszystko i jest super doskonały koszt mnie 400 € i działa doskonale tak samo jak Tektronix, że zarządzam w czasach z czymś mniej może, ale dużo Lepiej, że wielu z nich prawda jest taka, że był to dobry zakup generator funkcji, ponieważ za taką cenę masz dobry sprzęt do wykonywania pomiarów, które nie są profesjonalne dla wyższych stopni, ale dla amatorów lub podstawowych elektroniki działa bardzo dobrze, na przykład z montażami Arduino i tym podobne. Radzę ci

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2020

    Najlepszy generator fal arbitralnych od FeelElec/FeelTech. Generator wykorzystuje rekonstrukcję krawędzi podczas generowania kwadratowej fali, aby złagodzić problemy drgawek, które są nieodłączne w tego rodzaju syntezatorze. Działa bardzo dobrze, jak widać na załączonym obrazku. Dolny ślad to wyjście synchronizacji generatora, a górny ślad to generowana fala kwadratowa. Problem z drżeniem jest tam na wyjściu synchronizacji, ale krawędzie kwadratu są nieco inne za każdym razem i średnio wypadają drżenie. O tym, że wyjście synchronizacji nie jest zrekonstruowane, należy pamiętać. Jest jednak kilka problemów. Grunt zasilania w trybie przełączonym jest połączony prosto z ziemią ochronną, okradając główną płytę jednej z dwóch linii naziemnych. To co jest naprawdę potrzebne to rezystor 10K z ziemi do PE z oddzielnym drutem! Moja jednostka zatrzęsła, gdy ją otrzymałam, ponieważ śruby używane do montażu wentylatora chłodniczego (także nowego w tym zestawie) były zbyt krótkie, a jeden wypadł już podczas wysyłki. Wentylator jest bardzo cichy, ponieważ jest to wentylator 12V uruchamiany na 5V. Słyszałem od innych, że ich wentylator w ogóle się nie uruchamia, ale mój jest w porządku i dmucha gorące powietrze z tyłu walizki, Wyciągam chłodne powietrze ze szczelin chłodniczych pod obudową. Dobrym punktem jest to, że baza czasowa w jednostce jest obecnie oparta na kryształach 10MHz, co znacznie ułatwia korzystanie z zewnętrznego GPSDO jako odniesienia 10MHz dla większej dokładności. Jedną z wad jest to, że tył obudowy jest zbyt gruby i prawie niemożliwe jest podłączenie złączki BNC do tylnych gniazd BNC. Albo sprawa musi być cieńsza z tyłu, albo potrzebne są większe otwory. Wszystko to, co mówi, jest to bardzo ważny stosunek do ceny! Nie znajdziesz nic tak zdolnego nawet do tej ceny od innego producenta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2020

    Po krótkich testach działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • CeqVIP3
    ES
    15/04/2021

    Niektórzy twierdzą, że jakość generowanego sygnału nie jest zbyt dobra dla wysokich częstotliwości, jednak uważam, że jest to świetny produkt do nauczania, ponieważ: - Może być stosowany jako bezpieczne źródło sygnału do trójfazowych ćwiczeń prądu elektrycznego. - Może być stosowany jako analiza licznika/częstotliwości / analizy cyklu pracy. - Może być używany jako modulator sygnału AM. - Może być używany jako modulator sygnału FM. Zawiera ładny wyświetlacz z reprezentacją sygnału i nie jest trudno przełączać różne tryby i opcje, Ogólnie uważam, że trudno znaleźć coś podobnego w jego przedziale cenowym, więc jestem bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Produkt był w porządku, chociaż naklejce jest napisane FY6900 (2 kanał) zamiast FY8300S (3 kanał), mimo że działa tak jak FY8300S

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2020

    Duża funkcjonalność, dobra dokładność i stabilność, budowa mechaniczna odpowiada cenie, ale naprawdę pomocny i bardziej przyjazny dla użytkownika byłby większy wyświetlacz (i niektóre kombinacje kolorów - trudno czytelne) ;-) Niestety, moje urządzenie nie zostało zmontowane wystarczająco ostrożnie, a transport nie był zbyt czuły, więc podczas rozpakowywania słuchałem dziwnego hałasu, ale nic nie było wyraźnie złamane. Ten dźwięk grzechotki pochodzi z generatora i nie miałem odwagi podłączyć go do zasilania i włączyć. Moja intuicja była słuszna i kiedy otworzyłem walizkę, wypadły trzy śruby (co jest śmiertelnie niebezpieczne dla układów elektronicznych) i jeden kabel został odłączony... Po naprawieniu tych awarii generator działa bez zarzutu z pełną funkcjonalnością.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Myślę, że to prawda.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.99
    • US$30.99
    • US$18.88
    • US$55.99
    • US$68.99
    • US$27.99
    • US$15.99
    • US$47.99
    • US$59.99
    • US$82.80