Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(382)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(382)
    • 5 Star(358)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/01/2021

    Przesyłka była poprawna, produkt w dobrym stanie, podoba mi się bardzo i wygodne do korzystania z generatora funkcji. Sprawdzę obwód.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Uwaga - opakowanie nie było zamknięte, karton nie został zapieczętowany! Dobrze, że nic nie zginęło. Dobry sprzęt, recenzja na moim kanale YouTube Pozdrawiam Adam Borysynie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2020

    Działa niesamowicie dobrze za tą cenę. UI mogłoby być lepsze zwłaszcza dla funkcji modulacji. Nie można zmienić kształtu fali kanału 2 w locie, gdy kanał 1 jest w trybie modulacji. Pod względem jakości budowy, niektóre części odzyskane są używane „pod maską", takie jak czerwone przekaźniki NEC. Byłoby lepiej, gdyby producent mógł trzymać się wszystkich nowych części. Jest wyposażony w kabel bnc-bnc i parę kabli bnc-aligatora, wszystkie z odpowiednim 50 ohm Coax. Istnieją tutoriale online, jak go zmodyfikować, aby uzyskać jeszcze większą siłę napędową. Więcej niż potrzeba dla ogólnych hobbystów.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Dziękuję Banggood, właśnie otrzymałem generator fal funkcjonalnych/arbitrary i działa dobrze, to była szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2020

    Bardzo dobra jakość i dobra cena! Szybka wysyłka. Jestem bardzo szczęśliwy!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2020

    Dobry generator za jego pieniądze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • SiSVIP3
    GB
    15/05/2021

    Tego potrzebowałem, żeby ustawić sprzęt radiowy. 100% modulacji AM pokazano tutaj ze źródłem CH1 RF i CH2 AM. Nie porysowałem jeszcze powierzchni na funkcjonalność, ale wygląda mi dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Thank you very much. Fast delivery and the product is in good condition. Thanks again

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Bardzo zadowolony z tego zakupu, wiele możliwych ustawień i sygnałów. Dobre wykonanie i łatwa obsługa, to urządzenie jest wystarczające dla moich zastosowań.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2020

    Dobre gówno Mango. Generuje funkcje, nie mogę narzekać!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft28 631
    • Ft70 813
    • Ft45 895
    • Ft27 707
    • Ft24 013
    • Ft42 782
    • Ft25 737
    • Ft24 653
    • Ft15 084
    • Ft49 260
    • Ft4 923
    • Ft6 463
    • Ft7 078
    • Ft18 471
    • Ft4 307
    • Ft6 463
    • Ft8 618
    • Ft4 615