Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(393)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(393)
    • 5 Star(367)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/01/2021

    Przesyłka była poprawna, produkt w dobrym stanie, podoba mi się bardzo i wygodne do korzystania z generatora funkcji. Sprawdzę obwód.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Uwaga - opakowanie nie było zamknięte, karton nie został zapieczętowany! Dobrze, że nic nie zginęło. Dobry sprzęt, recenzja na moim kanale YouTube Pozdrawiam Adam Borysynie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Dziękuję Banggood, właśnie otrzymałem generator fal funkcjonalnych/arbitrary i działa dobrze, to była szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • SiSVIP3
    GB
    15/05/2021

    Tego potrzebowałem, żeby ustawić sprzęt radiowy. 100% modulacji AM pokazano tutaj ze źródłem CH1 RF i CH2 AM. Nie porysowałem jeszcze powierzchni na funkcjonalność, ale wygląda mi dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2020

    Bardzo dobra jakość i dobra cena! Szybka wysyłka. Jestem bardzo szczęśliwy!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Thank you very much. Fast delivery and the product is in good condition. Thanks again

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Bardzo zadowolony z tego zakupu, wiele możliwych ustawień i sygnałów. Dobre wykonanie i łatwa obsługa, to urządzenie jest wystarczające dla moich zastosowań.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Nie aż tak źle

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    FY to niezbędne urządzenie na moim stole pomiarowym.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Jakość jest bardzo dobra i cena jest dobra! Szybka dostawa. Jestem taka szczęśliwa!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 162
    • Ft9 117
    • Ft31 598
    • Ft15 722
    • Ft11 256
    • Ft56 607
    • Ft15 253
    • Ft37 737
    • Ft36 479
    • Ft14 464
    • Ft27 358
    • Ft88 057
    • Ft27 987
    • Ft33 051
    • Ft27 044
    • Ft69 187
    • Ft56 607
    • Ft5 343