Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(245)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(245)
    • 5 Star(227)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/08/2021

    Przesyłka dotarła po dwóch dniach z Czech. Opakowanie jak i urządzenie w środku nie uszkodzone. Pierwsze uruchomienie pomyślne, bez testów. Testy zrobię później. Sądzę, że dokonałem dobrego zakupu za dobrą (niską) cenę. Jeśli urządzenie ma takie parametry jak w specyfikacji, to mogę polecić wszystkim niezdecydowanym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Gorąco polecam znajomym, którzy kupią z Turcji. Otrzymałem produkt w 11 dni. Nie spotkałem żadnych przeciwnych okoliczności. To wielofunkcyjne urządzenie. Możesz zaprojektować sygnał nad oprogramowaniem i wydrukować go przy wyjściu. PWM albo anolog nie zauważą sygnału. To dekodowanie tekstu na oprogramowaniu. Włóż tu swój kod binarny. Można nawet podłączyć nadajnik RF do wyjścia i użyć go jako generatora sygnału RF. Jakość materiałowa produktu jest bardzo dobra. Na YouTube są filmy kalibracyjne, które można oglądać i skalibrować urządzenie w dowolny sposób.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Otrzymałem produkt niezwykle szybko. Gratulacje dla zespołu Banggood za ich kompetencje. Sprzęt jest świetny! Idealne dopasowanie. Bardzo się cieszę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Potrzeba trochę kalibracji, ale za tę cenę jest to świetny produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Super szybka dostawa. Świetny produkt i bardzo dokładny generator

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2018

    This is the best signal generator / frequency meter you can buy at this price, today. Full of features and without the limitations of the previous models. You need to obtain the software and the user manual, from the web, to unfold its full capabilities.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2019

    Oggetto fantastico, in laboratorio è necessario per visualizzare, sperimentare e comprendere i flussi dati etc. non è uno strumento professionale nel vero senso della parola, ma offre tantissime possibilità che lo rendono veramente utile per l'apprendimento e la sperimentazione nel campo dell'elettronica hobbistica.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2018

    this Item arrived at my door well before the estimated delivery time. Product is very handy, with many features for different field like electrical engineers,electronic communication and hobbiests. No voltage on the ground rail too. fits in nicely with the Rigol DS1054Z for affordable bench test equipment.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2019

    chegou super rápido (em 7 dias) e funciona perfeitamente

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2018

    I am very happy with the purchase.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 057
    • Ft52 967
    • Ft12 998
    • Ft9 939
    • Ft14 143
    • Ft33 103
    • Ft16 550
    • Ft30 455
    • Ft29 793
    • Ft39 725
    • Ft86 074
    • Ft47 008
    • Ft34 792
    • Ft30 203
    • Ft4 585
    • Ft8 409
    • Ft5 731
    • Ft11 084