Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(78)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(78)
    • 5 Star(69)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/01/2022

    W porządku. Nieproporcjonalne sterowanie, a kierowanie sprawia okropne jęczenie, ale poza tym jest to cool budżetu D90. Ładnie pomalowany plastik. Miłe komicznie złe naklejki z celowymi błędami. Bardzo giętki styl WPL wstrząsy cierne. Mój syn to uwielbia i nie może się doczekać, by zabrać go na śnieg. Występuje z kołami/zmęczeniami i torami pełzającymi. Kamera FPV i aplikacja są zaskakująco zabawne w użyciu, mogą być używane do sterowania samochodem zbyt. Dobry zakup na wyprzedaży. Mam bezpiecznie użyć 2s Li Ion w miejsce NiCad, że przychodzi z i zobaczyć mały skok w wydajności w wyniku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2022

    WIELKA TRUCK DO UPGRADE! Out of box nie był pod wrażeniem. Tanie plastikowe narzędzia rozebrane po 5 minutach użytkowania. BG częściowo mi zrefundował. Po tym zmodernizowałem wszystko to niesamowite pełzanie teraz!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Dotarła, szybko i bezpiecznie z magazynu ES. Wyjaśnijmy to sobie: czołgi i opony, kamera. Dobra struktura, świetny design. Silnik 180 jest trochę niski, to będzie 370, metalowy przesuwnik, metalowy miecz, metalowy diferential. Dam ci odpowiedni organ, ESC, ładną maszynę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    arrived broken an really battered packaging

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Otrzymany przedmiot zgodnie z opisem. Działa dobrze i jest dobrym początkującym dla mnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2022

    Otrzymany w dobrym stanie niestety rozczarowany, ponieważ zdjęcia pokazał kamery WiFi, ale zbyt szybko czytać ogłoszenie.Damage.Rejestr jest bardzo niski limit nie obraca się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2019

    Model: FY003 1/16; 6v 700mAh battery; 2,4G; 30w real-time wifi camera, phone control; recording to your phone. The cover behind the driver's cab is removed with 4 screws and is another vehicle. 4 wheels are for exchange - summer equipment. Nice vehicle for good price. OK Model: FY003 1/16; 6v 700mah akumulátor; 2,4G; 30w wifi kamera v reálnom čase, ovládanie telefónom; nahrávanie do telefónu. Kryt za kabínou vodiča sa odmontuje pomocou 4 skrutiek a je iné vozidlo. 4 ks kolesá sú na výmenu - letná výbava. Pekné za dobrú cenu. OK

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2019

    Model: FY003 Nice Land Rover, equipped with accessories, with proportional speed and steering control. Slow speed is nice. Rear-view mirrors are movable, the cabin also has a "glass" filler. The wheels look pretty. It is similar to MN 90 (1/12), body width is 14.5cm, but FY003 is narrower - 13.5cm. The length of MN 90 is 33.5 cm, {(1/16) is 35.5 cm (in Description is 33 cm long!) - photo. It doesn't matter very much. The price is reasonable. Further vehicle modifications are possible ... But what matters is the incomplete model! Missing rear bumper, rear wheel apron and rear light cover (photo). I ask for a quick delivery !!! Pekný model Land Rover, vybavený doplnkami, s proporcionálnym ovládaním rýchlosti a riadenia. Pekná je pomalá rýchlosť. spätné zrkadlá sú pohyblivé, kabína má aj “sklenú” výplň. Prehodil som hneď aj “letné” pneumatiky/kolesá, sneh už nečakáme. Je podobný MN 90 (1/12), šírka karosérie je 14,5cm, ale FY003 je užší - 13,5cm. Dĺžka MN 90 je 33,5cm, {(1/16) má 35,5cm (v Description je dĺžka 33cm!) - foto. Nevadí to velmi. Cena je primeraná. Ďalšie úpravy vozidla sú možné... Čo ale veľmi vadí je nekompletný model! Chýba zadný nárazník, zadné zásterky kolies a zadné krytie osvetlení (foto). Žiadam preto o rýchle dodanie!!! Dúfam že mi vyhovejú...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2019

    chegou rápido menos de 30 dias! produto vale custo benefício... porém a embalagem poderia ser mais resistente produto chegou com avarias (nada tão grave... já consertei ) a câmera poderia ter uma resolução melhor!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2019

    This is a great product overall, the battery supplied is a 6v battery which provides plenty of punch and run time to the 4wd tracks or wheels via the transfer box drive train. Run-time is approx 10-15 minutes and charge time is roughly 50 minutes via USB charger. Product is supplied in a neatly packaged box and has everything you need included. I like the working bright white LED headlights, working driveshafts, metal components, and the scale realism carried with the look of this truck. Great for new comers and experienced drivers. Thank you Fayee for making a great product. - Jake Billing on YouTube.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$55.11
    • US$40.99
    • US$61.99
    • US$65.82
    • US$48.99
    • US$79.99
    • US$204.99
    • US$47.99
    • US$12.39
    • US$53.99
    • US$12.99
    • US$105.99
    • US$19.99
    • US$28.99
    • US$56.99
    • US$132.99
    • US$100.99
    • US$136.99