Opinie klientów

4.8 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(44)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(44)
    • 5 Star(38)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/01/2021

    Użyłem go do szybkiego testu i nie mam żadnych skarg. Jakość budowy jest dobra, jest szybka i ma dobry uchwyt pasuje do swoich Hans. Dostarczona wskazówka jest do ogólnego celu, zamawiam inny zestaw wskazówek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2018

    O produto é de qualidade a única coisa e que eles esqueceram de me mandar o suporte da resistência de borracha e agora terei que comprar outra aqui no Brasil porque estou precisando da mesma urgente.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2017

    Il fonctionne bien mais le support de pointe est moyen et le câble d'alimentation livré n'est pas au norme française contrairement au photo du produit. Cela reste très bien compte tenu du prix.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2020

    Dobra cena za pieniądze! Żelazo potrzebowało trochę modyfikacji, aby końcówka lutowania mogła pracować/dopasowywać się do kołyski. Wszystkie elementy są wymienne z prawdziwym Hakko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2020

    Używam tego od kilku tygodni i nie mam żadnych skarg. Sprawa jest trochę tania, ale to nie umniejsza użyteczności. Dostarczona końcówka jest dobrym ogólnym kształtem, inne są łatwo dostępne. Zdecydowanie polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2020

    Rączka nie jak na zdjęciu i montaż nie trzyma żelaza w ogóle, ale widziałem recenzje i oczekiwałem, że, to powinna być najtańsza dostępna opcja, dlatego kupujesz go tak długo, jak działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Bardzo dobry produkt i szybka i precyzyjna obsługa, co jest miłą odmianą od innych firm, które po prostu próbują zbyt śrubować z tobą jak ekspresowa firma

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2020

    Bardzo dobra stacja w tej cenie. Szybko grzeje i działa dobrze. Jakość materiałów i akcesoriów jest w zależności od ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Przedmiot zgodny z opisem, szybka wysyłka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Very Good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8,699
    • Ft2,303
    • Ft22,373
    • Ft8,077
    • Ft3,074
    • Ft1,908
    • Ft39,777
    • Ft15,225
    • Ft9,010
    • Ft13,361
    • Ft11,807
    • Ft2,381
    • Ft4,348
    • Ft5,591
    • Ft9,320
    • Ft20,198
    • Ft6,834
    • Ft9,942