Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(177)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(177)
    • 5 Star(159)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/06/2022

    Proste narzędzie dla amatorów i profesjonalistów. Wykonuje swoją pracę bardzo dobrze. Jeśli nadajnik nie jest słyszalny, albo uderza w wszystkie przewody, to nie wina nadajnika, to okablowanie Powinien mieć torbę podręczną

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Ten nadajnik kablowy jest dobrze wykonany. Jest bardzo łatwy w użyciu z bardzo dobrą i jasną instrukcją. Detekcja kabli sieciowych świetnie sprawdza się w diodach detekcji kabli. Czujnik drutu w trybie skanowania działa również bardzo dobrze - wskazanie dźwięku jest jasne. Wbudowana latarka jest bardzo przydatna w szafkach. Mogę polecić to narzędzie 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Arrived fast, tested and working well. Scanner sensitivity a bit hard to regulate but its OK. Scanner is so sensitive that you can follow a power line in the wall by just listening the AC frequency.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Przybyli w dobrym stanie. Opakowania były dobre. Sprawdziliśmy wszystkie funkcje i działamy tak, jak powinno. Dźwięk trackera jest głośny (testowany na 4 piętrze do piwnicy kabla), a światło ledowe jest bardzo przydatne. Jedynym problemem jest to, że bateria w nadajniku pasuje dokładnie i trzeba uważać, aby nie rozerwać kabla złącza akumulatora.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Bardzo dobra cena produktu, test kabla sieciowego i test statusu linii telefonicznej dodatkowo i bardzo udany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Został wysłany bardzo szybko. Do Turcji dotarł w ciągu 6 dni i został dostarczony. Produkt f/p. Dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2022

    extra product. fast shipping time. works on two 9V battery. Works as intended. Recommendation.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Te testery są niesamowite. Mam je do profesjonalnego użytku. Jakiś miesiąc temu zamówiłem 1 do testów, a teraz zamówiłem kolejne 3. Przybyli bardzo szybko (13 dni powszednie) i w doskonałym stanie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Najpierw kup od Banggood. Bardzo miła obsługa klienta 👍👍 Przedmiot przyszedł na czas i zgodnie z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2022

    Szybsza dostawa z DHL 10 dni Dobrze zapakowane Ładne narzędzia do obróbki elementów 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.99
    • US$329.99
    • US$229.99
    • US$169.99
    • US$119.99
    • US$169.99
    • US$66.99
    • US$56.99
    • US$239.99
    • US$219.99
    • US$349.99
    • US$68.99
    • US$309.99
    • US$91.99
    • US$469.99
    • US$189.99
    • US$129.99
    • US$13.99