Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(81)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(81)
    • 5 Star(74)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/11/2021

    Arrived fast, tested and working well. Scanner sensitivity a bit hard to regulate but its OK. Scanner is so sensitive that you can follow a power line in the wall by just listening the AC frequency.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Przybyli w dobrym stanie. Opakowania były dobre. Sprawdziliśmy wszystkie funkcje i działamy tak, jak powinno. Dźwięk trackera jest głośny (testowany na 4 piętrze do piwnicy kabla), a światło ledowe jest bardzo przydatne. Jedynym problemem jest to, że bateria w nadajniku pasuje dokładnie i trzeba uważać, aby nie rozerwać kabla złącza akumulatora.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Bardzo dobra cena produktu, test kabla sieciowego i test statusu linii telefonicznej dodatkowo i bardzo udany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Został wysłany bardzo szybko. Do Turcji dotarł w ciągu 6 dni i został dostarczony. Produkt f/p. Dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Ładny tester, jeszcze nie przetestowany oni potrzebują 2 9V baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Szybko otrzymany z DE (ale zamówione od PL), działa zgodnie z oczekiwaniami, odbiornik skanujący bardzo wrażliwy, mogę nawet „usłyszeć" 50Hz pod gipsem Zadowolona!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Wszystko idealne, sprzęt dobrej jakości, szkoda nie obejmuje pokrywy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Doskonały do testowania linii przewodowych i przechwytywania nietypowych linii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Wspanialy produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    Dobrym testerem. Zasilany bateriami koronowymi, nie wliczonymi w cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft45 572
    • Ft13 018
    • Ft36 466
    • Ft4 554
    • Ft11 716
    • Ft39 061
    • Ft20 505
    • Ft8 643
    • Ft24 060
    • Ft165 056
    • Ft33 836
    • Ft50 780
    • Ft22 784
    • Ft78 125
    • Ft7 891
    • Ft6 387
    • Ft7 517
    • Ft6 507