Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(724)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(724)
    • 5 Star(707)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/06/2021

    Zajęło to dużo czasu, aby je zdobyć, ale po 6(!) tygodniach, w końcu przybyli. Były na magazynie, kiedy je zamawiałam. Na szczęście te są na części zamienne, więc nie ma problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Doskonale działa z moim nadajnikiem Flysky Gt5, bardzo mały i świetnie pasuje do mojego Drzv2 1/28 podwozia, 100% polecam kupić ten odbiornik do mini chassic rc, dzięki wielkie za produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Dziękuję, przybyłeś!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Używam go w samochodzie K989, żeby używać radia FlySky GT5. Łatwy do pary, działa świetnie. Należy zauważyć, że nowa RSG jest potrzebna do wymiany odbiornika na K989.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    To jest doskonałe w samolotach RC. Produkt jest niezawodny w dobrej wartości & element.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Aun sin usar,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Mały odbiornik dla lekkich szybowców lub modeli z napędem gumowym. Działa dobrze z nadajnikiem Flysky FS-I6.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    jako obrázek 🤗🤗🤗

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Przybywam wszystko bardzo dobrze spakowane i zadziwia mnie jak mały jest, kocham bardzo dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Ekspresowa dostawa. Banggood jest jednym z najlepszych witryn zakupowych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 771
    • Ft6 044
    • Ft5 089
    • Ft6 245
    • Ft7 715
    • Ft18 457
    • Ft4 134
    • Ft8 018
    • Ft5 089
    • Ft20 367
    • Ft59 198
    • Ft6 362
    • Ft56 015
    • Ft10 656
    • Ft7 715
    • Ft30 552
    • Ft3 304
    • Ft10 182