Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(91)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(91)
    • 5 Star(77)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/05/2021

    Pikup formidabile di grandi dimensioni, mai visto niente del genere,davvero ben fatto con materiale di qualità..questa e la mia prima auto brushless rc/10 monster..quando ero bambino mio padre mi regalò una piccola macchina telecomandata già era bella, figuriamoci con sta bestia.. banggood 👍👍 mi piacerebbe avere un video di come realizzano il monster..

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • BobVIP2
    US
    05/06/2020

    Ta ciężarówka nie jest warta tych dwóch miesięcy, żeby do mnie przyjechać. I jeden z przednich wstrząsów nie był zmontowany prawidłowo na całym oleju i nie ma przepony w wstrząsie. Strona mówi, że to jest w magazynie USA to nie było w Chinach. Ciężarówka sama w sobie jest bardzo słabe części plastikowe nie pasują do siebie dużo niepotrzebnego ruchu, co sprawia, że samochód ciężko kontrolować tak szybko, jak to jest.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2018

    ok so i purchased this truck because the price was perfect i was not expecting such a great truck. it even comes with a 3s lipo included!. also the shocks have been upgraded to full metal and the esc is 60amp. hands down the best bang for your buck. i recommend buying the metal upgrade parts as you will most likely break stuff cause its so much fun to bash around.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2018

    Definitivamente não é um brinquedo para criança. Muito rápido e resistente a capotagens. Fabricante nada Padrão, no meu caso veio assim: Motor 3000Kv no lugar de 3215Kv, Bateria Lipo 5400mA 3S xxC, Carregador Lipo Balanceado 800mA, 4 a 5 Horas para Carregar e 16 Minutos de Brincadeira, Recomendo comprar mais Baterias EXATAMENTE IGUAIS para poder carregar em paralelo, e um carregador mais potente ( Mais mA ) para ganhar tempo. Controle GT6 Sem antena Externa, Ainda não testei além dos 50 mt. Chassi de Alumínio é uma ótima opção. Os Amortecedores não são ajustáveis com rosca, veio anéis de plástico para aumentar a pressão da mola.Provavelmente comprarei peças de Upgrade em alumínio e Engrenagens de metal. Não consegui identificar qual ESC é ? 45A, 60A, não informa o fabricante e modelo. Preciso alterar as configurações de Corte de Tensão de Bateria e Arranque de saída e não veio o Manual do ESC, Banggood por favor enviar Informações sobre isso, está faltando o Manual do ESC. Demorou 45 dias corridos para chegar e 60% de imposto para os Brasileiros.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2017

    Хорошо упакована, была доставлена за 15 дней. Корка по качеству и материалы не уступают моему предыдущему hpi. Внутренности отличаются от того что пришло, очевидно новая партия, да и корка красная. В описании желтая или зеленая. Акум в комплекте ни какой, лучше б его вообще не было и покупатель мог бы выбрать нормальную полимерку. Пиньон на моторе латунь, вот лучше б вместо акума пиньон поставили из стали. Балонника нет в комплекте. Кулаки интересно сделаны относительно других rc, на крашесть посмотрим позже. Ну и к коробке не приложили переходник на евро розетку. Аппа питается от 4х АА. Советую к покупке, нет смысла переплачивать за hpi и другие "топовые бренды"

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2019

    For price it costs, Its simply Awesome monster truck. Comes with beefy 3S battery, good brushless motor, reasonable controller and charger, all You need to have some fun. This car has good acceleration, speed and plenty power. Good for beginner or more advance hobbyist. Recommend!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2019

    la macchina di per sé è buona e costa meno che su altri siti... Il pacco mi è stato buttato in cortile e ho trovato dei segni sulla scatola come se fosse stata aperta, ha già batterie li-po al suo interno bella..👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2017

    It is more than a Monster it is a beast I like this Monster truck. My got the name: Beast. It is driving relly fast. I suggest to change the battery to LIPO this makres more fun. With 2S Lipo it is fast and with 3S Lipo it is a beast. Have fun with this RC

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2019

    Perfect Truck, i like it very powerfull it came with 3s lipi battery, thanks

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2019

    Paczka jechała trzy miesiące bez żadnej informacji gdzie dokładnie się znajduje to jest smutne. :( Ale warto było czekać bo auto jest niesamowite :D Bardzo duże z metalową podłogą, opakowanie było całe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$78.99
    • US$79.99
    • US$478.99
    • US$101.99
    • US$444.39
    • US$110.99
    • US$135.12
    • US$159.99
    • US$143.99
    • US$159.99
    • US$117.99
    • US$84.30
    • US$165.99
    • US$94.99
    • US$465.99
    • US$55.99
    • US$105.99
    • US$56.99