Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(150)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(150)
    • 5 Star(144)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/08/2021

    Długo oczekiwane trampki dotarły do Tiflet w Maroko w ciągu 19 dni przez firmę SPEEDAF. Wygląda szykownie, dobra jakość. Całkiem wygodnie u stóp. Wziąłem rozmiar 43. Ogólnie jak na takie pieniądze to niezły pożar trampek! Mam nadzieję, że będzie to trwało długo, aby nosić dzięki dostawcom Speedaf

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Moje pierwsze zamówienie. Jestem zadziwiająca. Co widzisz, co dostajesz. Zalecam. 10 dni dostawy. Dość szybko. Dziękuję Bangood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Przesłka dotarła szybko po 9 dniach od chwili zamówienia . Buty troche małe jak na numer 43 . zawsze jak kupywałem w sklepach ten numer nie było nigdy problemu za kazdym razem pasowały . ten 43 jest mniejszy .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Piękne i wygodne buty, bardzo lubię z nich, a także dostawa była szybka i bezpiecznie spakowane Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Dobre i idealne buty Jak opis Rozmiar jego dobra dostawa wziąć do marokco 46 dni dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Very fast shipping. Excellent quality.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Ładne i lekkie buty sportowe. Bardzo wygodne. Rozmiar jest zgodny z rozmiarami UE (używam EU41, zamawiam 41 i pasuje idealnie), więc nie zamawiaj większych rozmiarów niż twój rozmiar UE. Zakupione za 50% w sprzedaży Flasha; uważam je za dość drogie w normalnej cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    To oczywiście nie jest but Nike, ale za cenę, myślę, że warto. To jest to, co twój dom kupuje gorzej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Ładne buty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 234
    • Ft15 308
    • Ft20 294
    • Ft8 322
    • Ft21 364
    • Ft8 630
    • Ft19 138
    • Ft10 680
    • Ft33 010
    • Ft29 464
    • Ft11 109
    • Ft6 163
    • Ft12 299
    • Ft13 890
    • Ft26 936
    • Ft30 623
    • Ft9 247
    • Ft24 663