Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(102)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(102)
    • 5 Star(96)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/04/2021

    Po prostu mam to w dzisiaj i poza małym zakrętem od wysyłki (No box) to wcale nie jest złe. Gogle Dżi ładnie pasują do środka z dużą ilością miejsca. Myślę, że może mała kieszeń lub coś, żeby trzymać inne anteny, zrobiłaby to Pop!! Szybka wysyłka zbyt z magazynu Cn

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Półszlachetna walizka na okulary Dji. Doskonały stosunek jakości do ceny. Umożliwia przechowywanie okularów nawet z zainstalowanymi antenami i modułem dodawaniem Immersionrc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2020

    To dość twardy softcase, chroni twoje Google dobrze, ale nie siadaj na nim. Jego nieco większy futerał, więc może zmieścić antenę baterii Googles itp. Nie trzeba zdejmować anteny i analogowego adaptera, który pasuje na wszelki wypadek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2020

    Dla moich gogli DJI jest to idealne pudełko. Jest trudniejszy i większy, niż się wydaje, ale nie jest solidny plastik, jak już powiedziano w innych recenzjach. Myślę, że to więcej niż wystarczy. Podoba mi się, a cena jest zadowolona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Używając walizki do przechowywania gogli Skyzone 04x i anteny. Naprawdę dobrej jakości i przestronny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Jeszcze nie użyłem mojego, ale jest jak w reklamie i może też zmieścić mój kontroler tango 2. Jestem zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Przydatne w poruszaniu się samochodem z wieloma walizkami i torbami. Chroni więcej niż plecaki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2021

    ottima valigetta per goggles DJI HD V2 ma anche per RadioMasterT16S

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Duża obudowa, bardzo przydatna, może zmieścić gogle dji v2 z antenami, a nawet konwerterem analogowym. Pewnie właściciele gogli DJ'a.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Duży

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft35 980
    • Ft59 673
    • Ft185 615
    • Ft4 195
    • Ft4 249
    • Ft8 993
    • Ft4 795
    • Ft158 627
    • Ft8 309
    • Ft4 615