Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(38)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(38)
    • 5 Star(34)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/03/2021

    Bardzo dobrze pakiet zajął maksymalny czas pocztowy, ale spodziewany ze względu na południowoafrykański sektor logistyczny przetestuję go dziś wieczorem, ale wszystkie produkty wyglądają dobrze można polecić ten produkt

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Ładny system, wszystko, czego potrzebujesz oprócz odbiornika. Wszystkie komponenty są dobrze wykonane, jest to doskonałe w cenie!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Nie mogę tego uruchomić, częstotliwości są nastawione, ale brak informacji z kamery tylko czarny ekran ktoś mógłby mi pomóc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    did not work

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Dobrze zapakowany, w dobrym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2020

    Dobre pakowanie, jeszcze nie próbowałem. Wydaje się dużo za małe pieniądze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Działa doskonale, widzisz bardzo dobrze polecane. To miłe, bo przez radio zmieniasz kanał i możesz wymieniać się widokami. Kupiłem dwa z tego produktu i mam też dwa z 1 kanału 1. Cudem. Okkio, że nadajnik ogrzewa dość dużo!!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Wszystkie działające ładne można podłączyć do 3 kamer (nieprzetestowane) wymagają zasilania 12 V do nadajnika i 5-6 V dla przełącznika. Przyjmuje jeden kanał rc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Aparaty wysokiej jakości obrazu,przekaźnik dobry zasięg i przełącznik działa doskonale na kanałach aux dobre wszystkie okrągłe umowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Kupiłem to dwa razy, dobry produkt. Pole widzenia jest trochę wąskie, ale jakość jest w cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft48 062
    • Ft82 989
    • Ft27 554
    • Ft5 124
    • Ft4 803
    • Ft25 631
    • Ft6 056
    • Ft4 005
    • Ft5 095
    • Ft4 066