Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(137)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(137)
    • 5 Star(132)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/12/2020

    Przesyłka dostarczona za 3 tygodnie. Urządzenie działa. Jeszcze nie próbowałem z akumulatorem. Próbowałem naprawić starą baterię UPS, ale nie udało się.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Dobrze wyglądający produkt, nie testowałem jeszcze, żeby naładować baterie, żebym mógł sprawdzić ich funkcje. Przybyło bardzo szybko: Wysłany z Chin 11/11/20 przybył do mnie 27/11/20.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    doskonały!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Gratulacje Banggood, produkt dotarł szybko i w doskonałym stanie. Bardzo dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2020

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Działa dobrze. Amperage tylko trochę nie, jak na zdjęciu poniżej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Pieter
    ZA
    15/04/2021

    Works well. The amperage is just a little off, as per photo below.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Jest bardzo dobry. Naprawiłem więcej baterii i zawsze byłem bardzo skuteczny. Na przykład: Przed naprawą (było to max. V), a po naprawie + 1 dzień.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Bardzo poręczne i akwariuszne. Az opis i wartość dla pieniędzy. Zaskakująco dostałem go w 7 dni w Turcji 🇹🇷

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Dostawa w czasie trochę czasu zużywa przez pocztę tutaj plus wszystko dobrze nadal naun testi, ale wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9,991
    • Ft9,083
    • Ft17,866
    • Ft15,140
    • Ft18,471
    • Ft27,254
    • Ft20,289
    • Ft10,597
    • Ft4,540
    • Ft11,506
    • Ft9,688
    • Ft3,934
    • Ft20,894
    • Ft5,146
    • Ft11,808
    • Ft11,808
    • Ft9,083
    • Ft3,298