Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(150)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(150)
    • 5 Star(131)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/02/2022

    Honestly...I'm very impressed. I've used the other "Red brand" of parallel guides and these are on par. I had high hopes that these would be decent for the cheap price, they are excellent. After setup and calibration, I made several cuts at different widths and they all measured exact. The fit and finish isn't quite what the other brand is but is close enough for my needs and I think any woodworker would be satisfied with these guides. Fast repeatable cuts on sheet goods makes life easier when building cabinets. As far as holding up in the long run, I'm not worried at all. They fit together solidly and the stops are stout. I would highly recommend these to anyone that wants this convenience but can't justify the cost of other brands.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Paczka dotarła bez szwanku. W środku też nie ma uszkodzeń. Po prostu znakomity produkt, precyzyjnie obrabiany, dobrze wykończony. Ustaw go z pomocą zdjęć i filmów wideo. Jak na razie wszystko wygląda dobrze. Będę musiał przetestować to z moją piłą i szynami Makita, ale nie przewiduję żadnych problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2022

    Just like the other bird brand only cheaper. Even more so when combined with a makpac. When you receive the cardboard box, throw it away but keep the foam insert. It fits perfectly in a makpac size 1 which can be had for 20€ or even 17€ on sale. For comparison, the original brand asks $400 for the parallel guide system in a cardboard box and $480 for the same system in a systainer.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Wydaje się być doskonałym przedmiotem. Zmodernizowane prowadnice mają boczną kalibrację dla małych nacięć, także skala zaczyna się od 200 mm, co jest w przybliżeniu szerokości toru. Brak instrukcji lub listy części

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    Jestem pod wrażeniem jakości tych przewodników. Zajęło to kilka tygodni, aby dotrzeć, ale nie ma uszkodzenia pudełka / zawartości. Raz złożone i skalibrowane dają bardzo dokładne i spójne cięcia. Weź zestaw.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2022

    Wysyłka więcej niż szybko!! 8 dni w weekend, bardzo ładne, równoległe, wytrzymałe, łatwe w montażu, jeszcze nie wypróbowane, dzięki Banggood, do zobaczenia następnym razem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2022

    Arrived within two weeks. Very well packaged. No instructions, but plenty of youtube videos on this. Good quality.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2022

    Montaż i działanie w połączeniu z prowadnicą torową działa bezbłędnie. zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Szybka dostawa, równoległy przewodnik doskonałej jakości moje rekomendacje. W pełni pasuje do przewodnika festool.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2022

    Opakowanie uszkodzone na zewnątrz, ale dobrze zabezpieczone wewnątrz. Pięknie wykonane, dobra cena. Nie ma instrukcji, ale przydatne wideo tutaj https://youtu.be/qprqLr1LZk0

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$45.99
    • US$84.30
    • US$20.89
    • US$345.33
    • US$62.94
    • US$12.69
    • US$42.72
    • US$26.99
    • US$45.99
    • US$49.99
    • US$59.99
    • US$49.99
    • US$99.99
    • US$24.99
    • US$29.99
    • US$115.99
    • US$109.99
    • US$135.99