Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(47)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(47)
    • 5 Star(45)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/12/2020

    Doskonała jakość, wygląda wytrzymały materiał i ma wagę, która jest bardzo dobra dla stopy! Przybył w 18 dni roboczych, kochany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Produkt przybył bardzo szybko, spełnia oczekiwania jakości i funkcjonalności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    Długopis jest bardzo dobry. Używam go na komórce. Dobra waga i równowaga (jest to anodyzowane metalowe korpusy).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Idealny, funkcjonalny, przyjemny w dłoni, więc to sobie wyobraziłem...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Punkt odebrany.. Dobre opakowanie.. Dobrze funkcjonuje..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Zamówione na 2/2 otrzymane w dniu 17/2....dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Uzależniłam się od tego narzędzia jest tak wygodne albo przesuwać ekran lub stukać ikony lub pisać i mam duże palce, to jest musi mieć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Świetny produkt. Dotarł jeszcze przed minimalnym terminem dostawy, tutaj w Brazylii, mimo że było to między końcem roku wakacji. Mieszkam w SP i nie byłem opodatkowany. Zatwierdzone i kupie ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Pozwala mi dokładnie wskazać na tablet, zwłaszcza z moimi aplikacjami do edycji muzycznej. Bardzo dobry produkt w tej cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Zgodnie z obrazem... Raczej piękna... szkoda, że nie jest z pudełkiem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 307
    • Ft4 771
    • Ft4 134
    • Ft6 044
    • Ft10 818
    • Ft4 453
    • Ft6 362
    • Ft12 496
    • Ft12 381
    • Ft8 909
    • Ft8 272
    • Ft8 820
    • Ft3 348
    • Ft4 134
    • Ft5 089
    • Ft6 245
    • Ft5 089
    • Ft9 545